EDIT: Smirio sam se. Jedva cekam.
Ok, sad kad sam pročitao dosta toga u vezi ovog Roadmapa, mogu reći da i dalje smatram da je odlična ideja i da će biti super ako će sve ići po planu. Znači apsolutno sve će biti besplatno (osim par nevažnih gluposti za koje moraš kupit Triple Pack), a sad ovisi o tebi kakav ćeš DLC dobiti (ok, i malo sreće ti treba). Žao mi je samo što ću na Co-op morat čekat par mjeseci i što možda još nisu FFA od modova ubacili odmah, ali dobro rekao je Cogburn na Twitteru da će biti više modova u nadolazećim mjesecima. Što se tiče novih modova, Ranked mi se čini odličan, koliko sam shvatio to je nešto slično CS-u gdje ćeš igrat protiv igrača koji su slični tebi i ako ćeš htjet rast morat ćeš konstantno dobro igrat. Bit će i normalan sustav levela u ostalim modovima, kažu da neće biti isto kao u U3, znači nema Legacya, što je i dobro. U U2 ti je za max level trebalo između 1000 i 3000 sati, a u U3 200-250 sati. Command je isto jako zanimljiv koji će te stvarno tjerat na teamwork jer će biti važno braniti kapetana. To mi se čini kao mješavina Turf Wara i Marked Mana iz U3. TDM i Plunder su klasični modovi. I ovaj Trials je jako zanimljiv, baš me zanima kako će to izgledat.