bojanic10redarmy Bome, pogledao 18 minuta novog gameplaya. Možda ova igra bude sve ono što je MGS V trebao biti. Naughty dog je opet nadmašio samog sebe.Neću ništa spojlati, vidjet će te nakon embarga sve
fan-of-war Bome, pogledao 18 minuta novog gameplaya. Možda ova igra bude sve ono što je MGS V trebao biti. Naughty dog je opet nadmašio samog sebe.Neću ništa spojlati, vidjet će te nakon embarga sve I ja poledao.Ogromne lokacije,prekrasni krajolici,puno istrazivanja,izvrstan dijalog...
bojanic10redarmy Bome, pogledao 18 minuta novog gameplaya. Možda ova igra bude sve ono što je MGS V trebao biti. Naughty dog je opet nadmašio samog sebe.Neću ništa spojlati, vidjet će te nakon embarga sve I ja poledao.Ogromne lokacije,prekrasni krajolici,puno istrazivanja,izvrstan dijalog...Baš to. Predobro sve djeluje.
bojanic10redarmy Zašto gledate pobogu? Igra izlazi za mjesec dana, a spojlate si lokacije...Zato što smo slabići i ne možemo izdržati
bojanic10redarmy Nemojte nam govoriti bando. Neću gledati. AaaaaaPoslano s mobilnog telefona S7Uncharted 4 : Metal gear DrakeJao jedva čekam igru
zontra Kog briga za mrtvi coop?Zonta ajd odigraj taj U3 više What did you say??? Coop u U3 je savrsenstvo. Kraj rasprave!Pa zasto onda ne bi imali i to u U4?
viper89 Bome i meni se gleda novi trailer od 18 min. Aaa day 1 Btw zna se da je Druckmann fan mgsa Samo nastavite tako sa spojler tagovima