Stvarno igra leti, iznenadio me... Svaki meč prošao kako spada.
viper89
Iskreno da kažem, što više igram to se više privikavam i manje mi smetaju neke stvari, ali mislim da nikad neću moć preć preko nekih.
Prvo i prvo, charged mellee je ogromno smeće od dodatka. Kad ti frajer leta po mapi s njim i samo čeka da upadne u gužvu da stisne kocku i ubije te opasno mi digne živce. Pogotovo zato što ima i ekipe koja te zbog lagga pogodi s 10 metara. Uglavnom, to je ono što me jučer najviše naživciralo.
Još neki nedostatci: down/ko sistem- kolko se god već navikao po meni ovo ne bi trebalo bit u unchartedu.
sidekickovi- po defaultu nisu op, ali kad ti dođe ekipa koja zna igrat i spawna ti odjednom 3 brutea, snajpera i huntera postaju debelo op jer se boriš protiv 10, a ne 5 protivnika.
Ista stvar s el doradom... kad se igra timski logično je da svi idu zajedno, a onda ti ekipa baci 3 el dorada. El dorado di god ideš. To se još kolko tolko može prebrodit ako se igra u timu jer ima ljudi koji će bacat med-packove za oživljavanje, ali ako si sam nayebo si.
Bez obzira na sve to jučer sam stvarno uživao, možda i više nego kroz sve dane one prve bete. I ova nova mapa je odlična.
...
Ječer odigrao meč 20/14/0 i stavim ga uploadat, dođe do zadnjeg mb i neće dalje... sad sam opet stavio pa ako uspije postam tu.