CroZac_Drake Spoila Drake bratu prva tri dijela. ))Poslano sa mog LG-D331 koristeći TapatalkMogo mu je dat kolekciju da odigra.
KruxZhlajfa Znači Uncharted 4 video jedini dobar dio keynote-a. Barem meni, gledao sam napreskočce i mislio da sam nekaj veliko propustio. Nažalost nisam!
Solid_Snake Samo jel' se meni čini ili se Drake baš nekako... "poružnio". Znam da je ostario, ali nekako mi izgleda veliko odstupanje od Drakea iz trojke.
dormin Ma kakav film. Uživat će se u svakoj sekundi igre. Razgovori, animacije, scene sve na perfektnoj razini.
viper89 Dijalog su uveli jos u Left Behind zapravo. Nece sigurno bit rpg i totalno drugacija prica vec sitnice kako bi povecali replay value.Al kako dobro izgleda. Goddamn.
zontra Dijalog su uveli jos u Left Behind zapravo. Nece sigurno bit rpg i totalno drugacija prica vec sitnice kako bi povecali replay value.Al kako dobro izgleda. Goddamn.Aj ti radije odgovarat na pitanja Inb4 stavit ces avion GIF
bojanic10redarmy Znači, uveli su dijaloge. NiceA kako su zadnjih 25 godina likovi pricali u gamingu? Umom? Znaš valjda na što sam mislio. Na opcije dijaloga