dormin DEVELOPER: Studio ZeroIZDAVAC: AtlusZANR: RPGPLATFORME: ---"Project Re Fantasy" je naziv novog RPG projekta od Atlusa. Igru ce raditi novi studio "Studio Zero". Novi IP i vece ambicijie su im bili motiv pri osnivanju novog studia. Game director je Katsura Hashino, ljubiteljima japanskih RPGova dobro poznat po rada na Persona igrama.A tu su i artist Sigehnori Soejima i Shoji Meguro (glazba) takoder poznati po radu na Persona, SMT serijalima.Zasad samo znamo da je rijec o fantasy RPGu za razliku od dosadasnjih igara od istog tima.Nisu sluzbeno objavili za koju platformu ce razvijat igru ali je Hashino izjavio da se igra radi za "velike" konzole i ljubitelje dosadasnjih Atlusovih igara.
Icek Čim sam pročitao tko radi na igri uvjeren sam da će biti odlična :)Yup, Atlus mi je oduvijek bio jedan od izdavaća kojima sam slijepo vjerovao da će igra biti dobra.
foggy Oho, nice. Persona kreator. What can go wrong :) Nisam čuo ništa o igri, do sada. Ništa, ovo ide na listu. Nadam se da će koji detalj više osvanut.