Ako ne planiraš igrati dragon deckove (a vjerojatno ne planiraš za početak), ja ne bih dalje otključavao BM. Imaš Grim Patrona i Thaurissana, to ti je to od onoga u BM-u što ti treba za Patron Warriora (Thaurissan se inače koristi u combo deckovima, i semi-combo tipa današnji PW).
Jedina korisna (štoviše, krucijalna) karta za neke druge arhetipove ti je Flamewaker (4. wing) za Tempo Magea i Imp Gang Boss (2. wing) za Zoolocka/Renolocka/Demonlocka.
Ja bih ti preporučio da otključaš prvi wing Naxxa prije nego ga maknu čisto da ti ostane avantura (naknadno možeš otključavat wingove onda) jer je interesantan PvE content.
Što se tiče karata, Naxx je najjači od te tri avanture i ima hrpetinu staple karti tak da bi nekoć bio pod must za otključat, no sad će ipak te karte izaći iz Standarda pa ti neće trebati. U prvom wingu dobiješ Haunted Creepera koji se koristi u gotovo svim aggro deckovima i Nerubian Egg koji se koristi u Zoolocku/Demonlocku. Iz prvog winga BM-a imaš Quick Shot tak da si na dobrom putu da složiš Facehuntera.
Druga najbolja avantura poslije Naxxa je League of Explorers, generalno gledajući. Blizzard je napravio odličan posao pri balansiranju karti ovdje tak da ih se dosta koristi u raznim deckovima. Što je još bolje, svaki legendary se koristi u meti, dok to nije slučaj kod Naxxa i BM-a. Kod Naxxa ti je u meti Loatheb (odlična karta), a kod BM-a Thaurissan (combo deckovi) i Nefarian (late game zmaj za one koji nemaju Yseru), a ostali legendaryi se ili ne igraju ili koriste u tako niche deckovima da ti se ni ne isplati gledati. S druge strane, svaki wing LoE-a ti nosi korisne legendarye.
Također dobiješ više karti po wingu i ima manje wing manje, pa te sveukupno dojde 2700 umjesto 3500 golda.
tl;dr Bez trošenja pravih novca, ja bih prvo uzeo prvi wing Naxxa, pa se fokusirao na LoE, a BM krenuo tek kad skupim dovoljno karata za slaganje dragon deckova i Tempo Magea.
No prije svega bi nabavljao Classic Packove, osim prvog winga Naxxa da ti ostane mogućnost odigravanja tog PvE contenta.