Evo mojih dojmova, c/p sa drugog foruma:
Ja sam otvorio 76 paketića do sad i nisam baš zadovoljan ishodom! Dobio sam dosta epica (baš sam se iznenadio) i 5 legendary karata uključujući onu koja se dobije kod prvog logiranja. Dakle, dobio sam Duskfallen Avianu, Glindu Crowskin, Genna Graymanea, Azalinu Soulthief i Countess Ashmore. Na kraju oko 2100 dusta.
Još nijedan deck nisam složio da bi bio "ono nešto", a da koristim neku od dobivenih legendary karata. Countess sam ubacio u Cubelocka (do sad mi ni u jednoj partiji nije imala neku presudnu ulogu), Aviana mi je užas živi (čak sam rekao samome sebi da budem ju disenchatntao ako ju dobijem ), Glinda mi je nekako prespora za Zoolocka, Azalina super zanimljiva, ali ne znam za koji deck , a Genn mi je lošiji od Bakua i mislim da su "odd" deckovi više profitirali nego "even" (nešto sam probavao sa Paladinom i Hunterom, ali meh...)!
Zasad najviše igram Shudderwock Shamana (craftao sam Shudderwocka jer mi se sviđa taj kontrolirani RNG, ali partije traju 100 godina pa me već pomalo živcira), vlastitu verziju Spiteful Priesta ("čušpajz" sa Kelesethom i dragon jajima... ) i Cubelocka. Žao mi je što nisam otvorio barem po jednu legendu od Priesta ili Roguea jer sam se baš veselio craftati par deckova koji ih uključuju.
Ovako čekam da se meta ustabili malo pa da potrošim oko 5 soma dusta na neki tier 1 deck (ili dva )!