vidiš nisam uopće razmišljao o combo potencijalu za priesta. mada se taj combo uvijek teško izvede ali da fora zvuči. dovoljno je odigrat par dva elementala na turnu 8 i napumpat ozruka na 15 pa divine spirit i inner fire. al to je 3 turn set up...
Nisam pazljivo citao.
Mislio sam da pumpa svaki elemental (kao CThun), a ne samo turn ranije. Ali probat ce se svejedno.
Nedavno sam slagao deck za Divine Spirit i Inner Fire. Nije bio los. Lightspawn (sad ce dobiti Elemental). Malo je nezgodno sto sam ovog novog Miniona sto daje +3HP bacao obicno na turn5 da buffa Lightspawna. Prednost je sto nema vise puno silencea kao prije (owl) pa se moze pokusati ovako neke combo fore.
Ali se ne moze mjeriti s 4M 7/7 od Shamana. :(
Jucer ga lik baci na plocu, a ja ga nemam s cim maknuti. Kostao me na kraju 3 miniona (2 taunta) i board clear, jer je uspio dobiti sreckovic i heal totem. Da nisu moji bili taunt, vjerojatno bih izgubio do turna 7.
Igrao sam Dragon Priesta. Na kraju sam sretno pobijedio, za dlaku, jer sam discoverao Nefariana, koji mi je dao lightning spell za leathal.
Ali da je on imao neki heal ili da nisam izvukao taj spell, bio bih izgubio.
Da bi Elementali bili igrivi moraju biti jaci od Jade, a Jade je prakticki istisnuo CThuna. Ne sjecam se kad sam zadnji puta naletio na CThun deck.