renda Opet odigral uvod i jel jos koga man on fire podsjeca na Volgina? Mene prejako,mislim znam da su sanse da je on nikakve,al bilo bi jebeno da je on,predobar lik,kuwabara,kuwabara,kakav lik.
zolt Opet odigral uvod i jel jos koga man on fire podsjeca na Volgina? Mene prejako,mislim znam da su sanse da je on nikakve,al bilo bi jebeno da je on,predobar lik,kuwabara,kuwabara,kakav lik.Brijem dabaš je. http://metalgear.wikia.com/wiki/Yevgeny_Borisovitch_Volgin
Cole Možda i ja budem jednom išao na te rankove, ali za sad samo ubijam. Uletim unutra, maknem prigušivač i derem, radim kaos. Tako mi je nekako najzabavnije.Bravo. Najbolji stealth naslov igras na nacin na koji je apsolutno ridikulozno igrat
zolt Cole Ma igrao sam par puta i na stealth način s pištoljem na uspavljivanje, ali dosadilo mi je stalno opet i opet kroz istu bazu na taj način. Za stealth se čeka TPP.
Cole Iskljuci sva pomagala, ugasi reflex mode i ostale gluposti tipa x ray vision pa ti nece dosaditi
zolt Reflex nikad nisam ni koristio. A X-Ray se može isključit? Meni je pod game options samo reflex on/off?edit: skužio
viper89 Bas mi Soul kaze da odem na medical platformu i potrazim na katu u zgradi plava vrata.... Kakav mindfuck cutscena.Tko nije vidio odmah tamo.Kakva igra!
wooddiebone Opet odigral uvod i jel jos koga man on fire podsjeca na Volgina? Mene prejako,mislim znam da su sanse da je on nikakve,al bilo bi jebeno da je on,predobar lik,kuwabara,kuwabara,kakav lik.Kaj si ti spavao zadnjih godinu dana?To se zna od kad smo ga prvi put vidli.
Soul Bas mi Soul kaze da odem na medical platformu i potrazim na katu u zgradi plava vrata.... Kakav mindfuck cutscena.Tko nije vidio odmah tamo.Kakva igra!Nikako mi nije jasno zasto je to tako skriveno, a izgleda kao poprilicno bitna scena... Tko zna sta se tu jos skriva u igri
wooddiebone Našao sam ju!O da!Take on Me.Sad mi svira za helkač.Ako ikog zanima Yakho Oboo Supply Depot u Afganistanu.
zolt A ovohttps://www.youtube.com/watch?v=fNAAcrMTuxYnije neki bog zna kakav spoiler, ali opet, spoiler je
gibanica nisam si mogo pomoc pa sam pogledo uvodni dioja nemogu vjerovat kakvo cudo od igrea vjerujem 11/10 kad krene otvoreni svijet i stealth jelda?ak iko igra na pc-u kak radi itd mozda pokusam igrat sad kad mi produ ispiti
resident_evil Došao sam u Afriku i prva epizoda je super i atmosferična.Mrak u Africi izgleda puno bolje nego u Afganistanu, i još kad počne kiša...Vam se čini kao da su u igri samo nekoliko vrste boja. Npr. sad u Africi imam filing kao da samo vidim 50 nijansi zelene i smeđe. Isto vrijedi i za Afganistan @ Zolt našao sam tu kazetu prije nekoliko dana. Umro sam hahaha.
Fenix Negdje na pocetku igre sam se raznjeziokad sam nasao psica Cuvaj mi ga Ocelote dok ne naraste :
Cole Bas mi Soul kaze da odem na medical platformu i potrazim na katu u zgradi plava vrata.... Kakav mindfuck cutscena.Tko nije vidio odmah tamo.Kakva igra!Di je to?
wooddiebone Bas mi Soul kaze da odem na medical platformu i potrazim na katu u zgradi plava vrata.... Kakav mindfuck cutscena.Tko nije vidio odmah tamo.Kakva igra!Di je to?Na Medicinal platformi na katu u zgradi, plava vrata.Duh...