Ma znam da se mogu prekinut,al nije mi to to,ne vidim poantu creditsa poslije i prije svake misije,sumnjam da postoji neka dubokoumna poruka koju ja ne kuzim,kak sam i rekel ubije mi uzivljenost u dobro obavljenu misiju jer imam filin ko da je igra gotova,a nije.
Nisi jedini, i mene to užasno živcira. Malo mi je čudno nitko ne piše minuse/nedostake a ima ih. To su sitnice ali bilo bi bolje bez njih. No svejedno uživam u potpunosti.
- kad rusa pošaljem u mother base puška mu ostane na zemlji. ostalim vojnicima ništa nije sumnjivo.
- nisam primjetio da iz HQ ne provjeravaju (provjere jedino ako im on javi da je vidio nešto sumnivo) ostale vojnike da li je sve u redu. to je bilo u prijašnjim igrama.
- nigdje nisam sreo afganistance kako se šuljaju po planina ili tako nešto. jedino kao zatvorenike, a baš bi bilo fora da i na njih slučajno naletim dok se gubim po Afganistanu.
- nisam još naletio na kamere a igram 18 sati.
- mrak uopće ne izgleda kao mrak u GZ. ovdje izgleda ko sumrak, valjda će u africi biti ko u GZ.
- već sam spomenuo. Big Boss može beskonačno šprintati i ne može se popesti na mjesta di je očigledno da se može.
- ne mogu imati tranquilizer i obični pištolj u isto vrijeme.
Ajme kako je DD zakon! Predobro su ga napravili i pokreti mu izgledaju ful prirodno.