Nakon par dana intezivnog igranja da i ja napišem par dojmova,
*SPOILER FREE*
Početak je savršen, igra počinje intezivno, svatko tko je gledao trailer zna što se na početku događa. Odmah mi je u oko upao predivni grafički prikaz, bolji od onog u GZ.
Na dalje meni je kretanje nekako šlampavo i to mi je jedina veća zamjerka koju mogu istaknuti. Igra je odlično ispolirana, nisam naišao na niti jedan veći bug. Ono što sam primijetio je da je igra puno više akcijski orijentirana nego protekli naslovi, pod tim ne mislim na pucačinu jer se i dalje sve može stealthom riješit nego da su cutscene dosta krače, razgovori nisu opsežni i dugi kao u prijašnjim nastavcima, nego te igra brzo baca natrag u akciju. Na sreću storytelling ne pati radi toga, i dalje je to glavna snaga ove igre.
Iako je igra fluidna, ne pada još često fps, teksture su nekako off, sjene su također loše, voda je isto mogla biti bolja. Al to su sitnice koje nisu bitne.
Gameplay je zarazan i priča je savršena i to je ono što te vuče da igraš 8-9 sati u komadu kao ja.
Koliko god joj ne mogu naći zamjerku, igra je daleko od savršenstva. Kad početni hype malo splasne ostaje ''samo'' vrhunska igra sa masom opcija, puno mogućnosti (iako te igra ograničava u nekim akcijama koje bi realno bile moguće i izvedive).
Meni osobno nije za sada GOTY, to bi bio Arkham Knight (Witchera nisam još odigrao). Nije mi ni najbolja igra u serijalu, to bi bio Snake Eater.
Sve u svemu puno više od odlične igre, ali dosta fali da bi bila savršena.
9/10