kolko god ga smatram prepotentnim i arogantnim
Nikad nisam kuzio zasto ti toliko smeta Kojima
Sta ti je problem u "hideo kojima game" na svakom koraku ili te zivcira njegova faca ili nacin na koji radi ?
Buduci da pratim sve zivo za MGS jos od MGS1 procitao sam hrpu intervjua , pogledao sve making off klipove dostupne i nikad nisam vidio da se preserava ili uzdize sam sebe sa glupim komentarima ili kako su njegove igre najbolje. Recimo Kamiya iz platinum gamesa kad poludi na twitteru doslovno vrijedja svoje fanove haha i sve zivo koga stigne , svadja se , blocka itd. Dok recimo Kojima uvijek tweeta o svim stvarima koje voli kao najveci fanboy i bas ima respekta prema svima. Od Rockstara do Naughty doga. Od glazbe do filmova za koje nisam ni cuo. Evo recimo veliki respekt ima prema Milleru i hrpu njih i vecina ljudi od gaming medija ga zapravo i voli , niti se sjecam nekakvog incidenta u javnosti.
Da , voli svoje ime staviti gdje god moze ali zar je to zaista lose ? Directori vode produkciju i tim recimo od 200 ljudi , veliki je to posao i jos ako imas kreativan proces u samom stvaranju igre a pogotovo Kojima ima gdje svaku sitnicu poslozi kako hoce. Ja bi recimo uvijek stavio na kutiju igre ime directora jer fale nam takve stvari u gamingu i ako ima pravi director na poziciji itekako bi mu dao priznanje. Npr na TLOU bi odmah stavio Druckmannovo i Straylejevo ime. Ne znam , meni se oduvijek cini da ima taj "japanski" stav i postovanje prema svima , npr uvijek se nakloni i slicno. Nije recimo kao Cliff B. ili zadnji brain fart director od Bungija recimo koji se doslovno sprdao sa 10+ mil svojih igraca ili hrpa drugih directora u gamingu. Uvijek fino komunicira na twitteru ili u intervjuima.
Kazem , ne znam kakav je fakat , mozda je zadnji douchebag po uredu , baca kave , bengo je zenu od Konami sefa pa je svadja izbila itd