Upalio sinoc ponovo MGS. Kontam se kako je mocan gameplay, gotovo sam i zaboravio zbog cega mi je igra promasaj. Onda je poceo code talker sa svojim kasetama od 7 minut. Demonstrativno gasim i ne vjerujem da cu vise paliti ovo ikada.
Nemogu vjerovati ali moram se sloziti s tobom jer ovo realno nema veze niti s jednim MGS do sada ali najveci mi je nedostatak radara jednostavno mi to nije to .
Fala bogu Kojima je otisao pa mozemo očekivati normalan iduci nastavak MGS.
btw. Koliko vam je trebalo za platinu ja se osobno nemogu naćerati jer me igra nikako na to ne vučče :(
Da, baš je Konami kriv što je Kojima zasro cijelu mehaniku i koncept igre.
Ova Igra je trebala biti linearna, sa "otvorenijim arenama". Kretenska ideja je bila da Metal gear solid bude open world, i da se vrlo bitni dijelovi priče nalaze na hebenim kazetama.
Igra mi je bila sjajna prvih 5 sati, do odlaska u Afriku. Nakon toga se nisam mogao natjerati da stavim disk u konzolu a kamoli slušati kazete i pripremati se svaki puta za misiju. Da ne spominjem da je koncept 99% misija identičan, što nakon 15 odigranih počne ići na živce.
Ne mogu ostati ravnodušan na izostanak boss borbi koje smatram jednom od najboljih stvari ovog serijala.
Premalo animacija, codeca nema, cijela priča i fokus na istoj gotovo da i ne postoji zbog novog i nepotrebnog koncepta igre.
Smatram se obožavateljem metal gear serijala, ali ova igra je za mene truba.
Zašto Kojima, zašto?