Definitivno su zaslužili.  :

Konačno da se video industrija počinje ozbiljno shvaćati i izvan Amerike. Poljska i Češka, kao dvije postkomunističke, socijalne države (i dan danas se rugamo Poljacima i Česima kad dođu na more) pokazale su da mogu napraviti vrlo ozbiljne i kvalitetne igre. Posebno mi je drago jer su slavenski narodi pokazali da nismo samo barbarska rasa koja ubija, krade i pljačka već da smo kreativni, maštoviti i vrijedni.

Također, taj potez puno govori o zrelosti njihove vlade i ljudi. Kod nas ljudi koji uđu u tridesete i dalje sakrivaju da su gameri i ne daj Bože da netko od kolega slučajno vidi plavu kutijicu na kojoj piše ps4...

Budale. Koliko su tunela mogli opiturat za te novce.

Zamisli tek da naša vlada da recimo jednom Cro Teamu ili Gamepiresu milijun kuna. Ja bi prvi krenuo svaki dan palit svijeću na kamenita vrata.

Hvalevrijedan potez nema šta  : , a ne ko ovi naši mentalno "ograničeni" čobani...bitno da se ima za crkvu, uhljebe... + evo čitam članak na indexu formira se nova stranka nova ljevica, super kao da vec nema dosta stranaka, i ne znas koja je gora od koje  :Definitivno su zaslužili.  :Konačno da se video industrija počinje ozbiljno shvaćati i izvan Amerike. Poljska i Češka, kao dvije postkomunističke, socijalne države (i dan danas se rugamo Poljacima i Česima kad dođu na more) pokazale su da mogu napraviti vrlo ozbiljne i kvalitetne igre. Posebno mi je drago jer su slavenski narodi pokazali da nismo samo barbarska rasa koja ubija, krade i pljačka već da smo kreativni, maštoviti i vrijedni.Također, taj potez puno govori o zrelosti njihove vlade i ljudi. Kod nas ljudi koji uđu u tridesete i dalje sakrivaju da su gameri i ne daj Bože da netko od kolega slučajno vidi plavu kutijicu na kojoj piše ps4...To ti je to, ako nisi u birtiji bar 3-4 sata dnevno, ne ganjaš tigraste minice, rastegnute harmonike i ne bacaš novčanice među silikonske sise onda sa tobom nešto nije u redu-->Mentalitet našeg društva(~80%)