evo slupao dosad 5 sati u ovu stvarčicu, početak gorak ali igra mi sve bolja i bolja.. ako se dobro sjećam ova igra je rekorder po prikupljenoj lovi preko Kickstartera sa čak 2,1 milijuna funti. - ne znam dal se to sad odnosi samo na UK ili cjelokupno.. no nema veze..
neki kratki dojmovi:
pa igra me najviše podsjeća na starog Croca sa PS1 ako se sjećate, baš djeluje dječje i zabavno.. nije niti preteška, no ono što ju čini zanimljivom su definitvno način napredovanja, i ogromni svijetovi.. ima pregršt zagonetka, mini igara, sidequestova, i zanimljivog humora u stilu Ratcheta.. ismijavanje NPC-a, parodiranje retro igara itd.. zašto sam napisao da je početak bio gorak, pa najviše zato što igra starta u ne baš zanimljivom tonu i sa slabom interakcijom, te treba tome dodat nespretnu kameru i kretanje koje zna nekad frustrirat.. no s vremenom sam se priviknuo i sad igra plovi.. treba napomenut da je puna sadržaja i ooooogromna.. prijao sam se recenzije, stoga možete očekivat finalne dojmove krajem drugog tjedna nadam se.. u video i pismenom formatu ofc..
zasad evo 2 screena koje sam odlučio podijeliti s vama :)