Soul Dok sam istrazivao o tome naletio sam na par foruma gdje su se neki zalili kako su kupili polovni ps3 i nisu mogli napravit novi acc. Znaci oprezno, nemojte igrat bilo kakav shit samo zato jer je acc bio jeftin
pravednik Ma kad ja uradim 40 accova konzola bude prodana.Prodajemo ih u prosjeku svakih 6-10 mjeseci, taman pred istek garancije ili izađepoboljšana verzija.Like a boss.
viper89 Dok sam istrazivao o tome naletio sam na par foruma gdje su se neki zalili kako su kupili polovni ps3 i nisu mogli napravit novi acc. Znaci oprezno, nemojte igrat bilo kakav shit samo zato jer je acc bio jeftin Formatiras, ne bi trebalo bit problema zbog toga.
crnisokol I ja sam uzeo Final Fantasy VII, igrao nekad davno no nisam ga prešao do kraja, pa evo da na PS4 ispravim taj propust.
zontra Stvarno?!Nazalost PS+ sam nabavio 3 mjeseca nakon sto je Rocket League bio besplatan, a uvijek mi se cinila zabavna igra.EDIT: otisao malo pogledat videe jer nisam cuo za igru. SF bacanje frizbija. Izgleda prilicno zabavno :
someone Iskreno ovaj Disc Jam izgleda da bi mogla biti fora igra. Neka kombinacija Ponga i Tenisa s power-upovima koliko sam skužio. Ovaj put nebum tvrdio da je loša igra kad nisam probao, no?
zontra Odbojka? Ti si ocito krivu igro gledao Kao sto sam rekao, SF bacanje frizbija, cini se zabavno. Ali treba prvo probat.
Chaky Probat ce se. Tako su podcjenjivali Rocket League, pa je igra ispala bomba.Premda ne vjerujem da ce biti bolje od RL, jer su oni ipak auti s loptom