Tek sad skuzio da sam od Sonya dobio na US racunu 10$. Uz taj dodatni kod za 10% popusta mogu par igara izabrati. Recimo Shadow of Mordor ultimate edition 9.99$. Darksiders 2 isto 9.99$. Iako, cekam petak pa iskoristim taj kod za ukupnu kupnju tada. Mislim da cu s jednim bonom od 50$ i s ovih dodatnih 10$ sto sam dobio od Sonya moći ubosti 2 novije igre.
Poslano s mobilnog telefona S7
Zasto petak?
Ako si mislis na Black Friday, jucer je poceo na US PSN, sutra bi trebao na UK PSN, ali nema nista od novih igara, na zalost. Ima tih 10% popusta na nove igre i peglaj .
EDIT: Darksiders 2 sa PS+ je 6$
Black Friday popusti pocinju u cetvrtak u 00 ako sam dobro shvatio. Ovo sto su amerikanci dobili je tek uvod u pravu stvar.
Poceo je vec, i traje od 22 do 29.11 . Kakav uvod, kada ljepo bise Black Friday Sales, to je to. A u cetvrtak 24.11 ti pocinje na UK PSN.
"Black Friday Starts Now at PlayStation Store", tu je listu kompletnih popusta ne samo PS4 nego i Vita i PS3 : http://blog.us.playstation.com/2016/11/22/black-friday-starts-now-at-playstation-store/
EDIT:
Onda si kreiram US account i dobiću 10$?
Zato jer imam Pro?
Dijelili su prije 5 dana, sada da li ce dalje, je pitanje. Ali kada pogledas nista te ne kosta da probas.