Brijac Jel se može s našom nekom deviznom karticom kupovati na US store-u? Paypal?Hitno mi treba info pls, kako kupit igru na US store-u, samo bonovi ili može paypal ili kartica?
Flipper Treba i meni povoljno bonova. Kupio bi si Dishonored 2. Dopizdili mi FPSovi. Poslano s mobilnog telefona S7
Icek Amazon definitvno za bonove. Staviš neku random US/UK adresu (zavisno kupuješ US ili UK bonove), označiš je kao default one-click adresu te kupiš bon. Kod dođe na mail i account u roku minutu, nekad i manje, nekad i duže.
themarko meni je prošao 60 $ na amazonu ali nije 20 $... Pa sam uzeo sa pcgamesupplyNego kako da aktiviram ovo besplatno 14 dana?! Napravio sam i novi acc ali nikako ne mogu. Ni američki ni hrvatski...Trebam taman dok ne sjedna lova pa da mogu fino halati malo online dok ne kupim psn+ na 1 g opet imam par računa, jel mogu na svakome od njih barem 2 dana ona fora. Samo na par dana trebam
someone Odes na novi hrvatski acc, zatim na PS Store i lijevo u meniju kliknes na PS Plus. Odmah ce ti pisat za trial (za koji trebas karticu unijeti).
themarko pa jesam ali nisam uspio. Unio bih karticu pa ju maknuo (prepaid je pa i da hoće nema skidanja).Probao sam i online preko pc-a ali voda
no-name jel mogu na svakome od njih barem 2 dana ona fora. Samo na par dana trebam Trebalo bi, samo prvo deaktiviraj sve druge racune koje imas, i na jednom od njih koji ti je naravno aktivan pokreni neku MP igru i trebalo bi ti ponudit 2 dana free PS +.
themarko ma imam ih barem 8, za neke ne znam ni password. budem onda pričekao, uzeo pretplatu i bok. Na ovom sam ispucao ta dva dana
Brijac Ako se kupuje na acc-u igra od 15$ a bon je od 20$ ovih 5 baksa je izgubljeno ako ne mislim vise nista na tom accu kupovati?
no-name Ako se kupuje na acc-u igra od 15$ a bon je od 20$ ovih 5 baksa je izgubljeno ako ne mislim vise nista na tom accu kupovati?Tako je, tih 5$ ti ostaje na tom profili na kojem si ih dopunio - na kojem kupujes.
COCaINE jedno pitanjce, ako primjera imam main acc britanski(rađen na ps3 dok nije bilo hrv acc-a) i imam drugi hrvatski gdje mi je aktiviran ps plus 12 mjeseci, dali če raditi na oba acc-a? ili primjera ako imam main britanski a drugi acc usa??
themarko Jel točno da se može podjeliti playstation pretplata?! Ono da se kupi na jednom ac-u i da se na dve konzole može igrati multyplayer?
milicevic87 Jel točno da se može podjeliti playstation pretplata?! Ono da se kupi na jednom ac-u i da se na dve konzole može igrati multyplayer?Moze, ja i jedan kolega to radimo. Detaljne upute ima na internetu, da ne pisem tu sada sve.