Prema dosad odigranim indie naslovima, mogu reć da u pravilu indie igra dobije za neka 2 poena previsoku ocjenu (naravno, na skali 1-10).
Dobio je i The Last Of Us, pa šta. Ak može za indie igre, onda vredi i za ove visokobudžetne. Sve su to....igre na kraju.
Aha ti svrstavas u isti kos igru sa 100+ pokupljenih nagrada i Apotheon i Super Expload ili kako se vec zove i govoris da su svima nastimavane ocjene prilikon recenziju.
Ti si malo veci troll
Ja troll, a. Ak sam ja troll, šta si ti onda? Pogledaj svoj post da se indie igrama davaju 2-3 ocjene više. Da, svrstavam u isti koš jer su to igre na kraju, neka imala 100+ nagrada il ne. NE IZOKRECI PRIČU. Nisam ja rekao da se naštimavaju ocjene, ti si rekao to. Ti si rekao da se indie igrama davaju 2-3 ocjene više. Onda sam ja na tvoj komentar rekao reda radi da se i visokobudžetnim naslovima daju isto 2-3 ocjene više.
Sve su to i konzole na kraju pa te ne zanimaju jednako.
Samo ke ofdi ne govorimo o konzolama, jel.
Nebitno je o čemu pričamo, moj post pokazuje koliko tvoja logika i argumentacija ne valjaju. Jel.
Ak je nebitno, ke onda spominješ konzole koje uopće nisu bitne u toj priči. Bogme imam dobre argumente i naveo sam ih stanicu dvije prije. Čuj, ti si spomenuo konzole koje su nebitne u ovoj priči ( i jedna i druga imaju oko 95% iste igre ), onda meni pričaš o nevaljalim argumentima. Haha. Kak si rekao, nisam zdrav po dijagnozi, jel.