Tražio si da ti nabrojim nekoliko mjeseci zaredom sa dobrim igrama i to sam napravio.
Realno, dali su oni par dobrih indie igara, kao i par dobrih "velikih", ali posve objektivno i realno (a meni bome nećeš moć reć da neopravdano pljujem po indie igrama), dosad i nisu imali neke posebno dobre mjesece u nizu, a posebno mi nije ovo što si nabrojio.
Nađe se dobra jedna od tih 2-3 što su mjesečno došle, ali ni blizu nije kak su zadnja 2 mjeseca (+ onaj di je bio NBA 2K16).
I stvarno nema potrebe za takvim reakcijama, ljudi su posve opravdano bili ljuti na ponudu unazad godinu i pol jer Sony često nije opravdao očekivanja.
Ima dobrih i kvalitetnih indie igara, od kojih smo neke i dobili, ima onih loših i dosadnih...a dobivali smo i takve.
Oke ak ih ti voliš igrat, ali, ako idemo posve iskreno, voliš ih jer su izašle free za PS4.
Da su izašle za X1, pjevo bi drukčiju pjesmu.
I please, samo mi se nemoj groziti sad. Ja sam odigro sasvim dovoljno indijanaca da mogu objektivno o tome.
Ovaj mjesec su savršeno pogodili, dobili ste (smo, al jbga, ja ga odigro već) jednu od najboljih igara ikad, Resi Remake je pun pogodak i čisti masterpeace,a Transformeri su mi uvijek bili na listi želja.
Ne očekujem puno od njih, ali Transformers: Fall of Cybertron sam brutalno izguštal a ovo mi je baš na taj đir.
Resi Remake...sjajno...oni koji nisu igrali niti neznaju što su dobili.