crnisokol Call of Juarez zgrabi i uživaj, zabavna pucačina, a ni priča te neće razočarati. :)Najbolja western igra nakon Red Dead Redemptiona.Da..ali originalni Call of Juarez, bound in blood je škovaca.Meni je Bound In Blood bio bolji 8)
Nexus https://www.youtube.com/watch?v=THfBCurRssETricky Towers, PS4Rebel Galaxy, PS4Yakuza 5, PS3Retro/Grade, PS3Patapon 3, PS VitaUltratron, PS Vita, PS3, PS4Uhh...ova ponuda je baš loša.
crnisokol Sljedeći mjesec na Plusu:Tricky Towers (PS4)Rebel Galaxy (PS4)Yakuza 5 (PS3)Retro/Grade (PS3)Patapon 3 (Vita)Ultratron (Vita/PS3/PS4)Yakuza 5 spašava stvar da bude prolazno sve skupa. Rebel Galaxy i Patapon 3 su mi ok, ostalo nit ne znam o čemu se točno radi.
Garrus_V isuse kriste koje smece od ponude, navuku me s nba 2k16, pretplatim se na 3 mjeseca u iscekivanju barem jos jedne iole igrive igre. mozes misliti sta cu dobiti, figu obicnu.nikako da naucim, vjerojatno cu za bozic opet ponovno uzet pretplatu jer ce dati opet nesto solidno i tako u krug :(
milicevic87 Zato ja s kolegom shaream accounte i plus pretplatu. Jedan nesto digital kupi, oboje to imamo, a plus pretplatu placamo pola-pola.
gusterko Gledano isključivo sa Ps4 strane Rebel Galaxy još može proći ali ostalo je drekec teški a taman mi je djelovalo da kreće ps plus u pravom smjeru sa jednom indie igrom i jednim recimo AAA naslovom međutim izgleda da opet možemo očekivati indijance do božića i nove godine kad će se sony malo isprsit da navuče nas naivce na obnovu pretplate
Deadwalker Sonyju je trenutno dijeliti dobre igre preko PS Plusa sila koliko i Bandiću raditi nešto drugo u Zagrebu pored fontana.Enikejs, ne znam ništa o igrama koje daju tako da ću se suzdržati komentara dok ne probam. Ako nešto nije razvikano, ne znači nužno da je loše. Iako baš Tetris s drugim nazivom...lol.
yakuza_stinger Yakuza spasava stvar. Ostatak krs.slažem se. iako bi volio da postoji i fizička verzija osim japanske.al kad nema druge - uzimam i ovako
sanzo malo noobasto pitanje, al jesu li postavili ovomjesečnu ponudu plus igara? Ne, u pravilu nove igre dođu četvrtkom. Morat ćeš se strpit još par dana
crnisokol malo noobasto pitanje, al jesu li postavili ovomjesečnu ponudu plus igara? Ne, u pravilu nove igre dođu četvrtkom. Morat ćeš se strpit još par danaKakav četvrtak?? Igre će biti free od danas, budu to riješili tokom dana...
gusterko Da malo elaboriram sokola store se updejta svaki utorak a plus igre postaju dostupne svaki prvi utorak u mjesecu a pošto je ovo prvi utorak kolovoza voila ;)
Chaky Postat cu ovdje, ako nije pravo mjesto, preselite.Probao uzeti pCars sad na akciji. Nas store. Novi Account i sipak. Nece i nece. Probao dvije kartice. Provjerio podatke 100 puta. Dodao zupaniju. Uredno prihvati kartice, ali kad treba nesto kupiti, nece. Probao preko PC-a, PS4.Frend isto nije uspio na novom account.Da li je tko uzimao sta u zadnje vrijeme na nasem storeu (ne bonovima)?
pravednik Postat cu ovdje, ako nije pravo mjesto, preselite.Probao uzeti pCars sad na akciji. Nas store. Novi Account i sipak. Nece i nece. Probao dvije kartice. Provjerio podatke 100 puta. Dodao zupaniju. Uredno prihvati kartice, ali kad treba nesto kupiti, nece. Probao preko PC-a, PS4.Frend isto nije uspio na novom account.Da li je tko uzimao sta u zadnje vrijeme na nasem storeu (ne bonovima)?Probaj za dva dana ponoviti.Ako si nešto kupovao online ili transakcija nije prošla neke banke blokiraju automatski karticu na 24 h.Zagrebačka pogotovo.I najbolje ti je kupovati u tjednu, bio je praznik a naš store nema neke kvalificiranestručnjake.