Soul Koliko accounta moze biti primary na PS4?Nije acc primary na ps4, nego je tvoj PS4 primary konzola za taj acc. Ukratko, na svaki svoj acc mozes stavit primary...
Brijac Aha onda mogu svoj PS4 stavit primary na koliko god imam accounta, a koliko kreiranih accounta moze biti na PS4?
sanzo Aha onda mogu svoj PS4 stavit primary na koliko god imam accounta, a koliko kreiranih accounta moze biti na PS4?16 aktivnih ako se ne varam
viper89 Koliko accounta moze biti primary na PS4?Nije acc primary na ps4, nego je tvoj PS4 primary konzola za taj acc. Ukratko, na svaki svoj acc mozes stavit primary...Konacno netko.
Brijac Evo da javim da me kolega Ahmad koji mi je ukrao account dodao na psn, sad ne znam jeli bilo pametno dodat ga al ne moze nista ako mi je frend. Pitao sam ga kako je je to napravio onako fino kao da nista nije ni bilo pa cemo vidjet.
Prika Evo da javim da me kolega Ahmad koji mi je ukrao account dodao na psn, sad ne znam jeli bilo pametno dodat ga al ne moze nista ako mi je frend. Pitao sam ga kako je je to napravio onako fino kao da nista nije ni bilo pa cemo vidjet.Pa ti njega znas?kako si saznao da je on?
Prika Kako nisi?sto ne pitas kako se zove?ne razumijem.sto nisi uspio?nemoze bit jednostavnije pogotovo ako je face!!!!Pitas ga ime onda mu acc prijavis sonnyu a njega policiji.samo se sve ovo meni cini kao da netko nekoga tu dobro jeb..
gunner Navodno lik kupio acc od nekog lika na face-u. Nista nisam saznao nazalost.Pa prijavi toga sto je sad kod njega acc.Ako si uzimao sa svojom karticom, onda valjda imas neke sanse?Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
Brijac Ma dobio sam ja acc i kod mene je aktiviran (iako on tvrdi da je i kod njega aktiviran i da može igrat moju Fifu a i ja sam vidio da igra Fifu što je čudno) a lik na face-u je: https://www.facebook.com/yazan.shehadeh.98Tako da bilo kakve prijave.. nema ništa od toga.
zontra Dajte malo pomognite u vezi gamesharea.Burazov frend ima sporedni acc gdje si je kupio GTA V (pa ga igra na glavnom). E sad to hoce sherat s mojim burazom. Moj buraz znaci treba taj sporedni frendov acc stavit kao primary i drzat ga tako i onda skinut iz Librarya? No jel treba buraz svoj glavni acc deaktivirat kao sto kazu u nekim tutorialima? I hoce li ta igra onda radit na svim accauntima na nasem PS4?Jel trebam jos na nesto pripazit?
Prika Dajte malo pomognite u vezi gamesharea.Burazov frend ima sporedni acc gdje si je kupio GTA V (pa ga igra na glavnom). E sad to hoce sherat s mojim burazom. Moj buraz znaci treba taj sporedni frendov acc stavit kao primary i drzat ga tako i onda skinut iz Librarya? No jel treba buraz svoj glavni acc deaktivirat kao sto kazu u nekim tutorialima? I hoce li ta igra onda radit na svim accauntima na nasem PS4?Jel trebam jos na nesto pripazit?Taj acc sto ti hoce posuditi on treba deaktivirati i onda tebi dati podatke i ti ga aktiviras kao primary i igras sa svog glavnog acc.a on kad se deaktivira tu igru vise nemoze igrati sa svoga glavnog acc nego sam sa tog acc na kojem je igra!
someone Netreba deaktivirat svoj glavni acc i radit ce na svim vasim accountovima. Samo onda burazov frend nece moc igrat igru na svom glavnom accountu naravno.
sincr0 A jbt. A na kojem ce onda moci igrati? Samo preko accaounta s kojeg je kupio igru?Tako je. Jbg samo jedan može igrati preko svog glavnog accounta, drugi uvijek može igrati samo preko tog accounta na kojem se nalazi igra.... znači ništa trofeji i igranje online sa svojim imenom....
zontra Znaci ako burazov frend hoce igrati preko svog glavnog, mi mozemo igrati samo preko tog accaounta s kojeg je kupio igru?