Po ovome što sam pročitao postoje 2 razloga zbog čega su mu banali konzolu, ali ako jesu onda mogu banat slobodno i svima na ovom forumu.
1. mogući razlog: "Share/Hijack Account
Sharing personal Sony Entertainment Network account information in order to obtain access to another person's PlayStation Network account."
Dakle ja pošaljem nekome od vas moje podatke od acc-a, vi se ulogirate i oboje smo kao u prekršaju nekom. Tu sami sebi skaču u usta jer opcija activate/deactivate služi zato da bi se isti acc mogao koristiti na različitim konzolama, inače deactivate ne bi niti postojao već čim bi aktivirali acc on bi se vezao uz konzolu.
Da, osim ako je zamisljeno da deaktiviranje sluzi za situacije kad se konzola prodaje ili je pokvarena, pa da korisnik moze aktivirat svoj acc na novoj konzoli.
Ako se stalno aktiviraju/deaktiviraju razni accovi na konzoli ( a o tome sigurno postoji trag u njihovom databaseu, bez brige ) onda bannaju konzolu jer vide da se na toj konzoli krse general terms&conditions.
Pughy odi na playstation blog eu, imas support forum tamo pa prouci, ima tamo i neki obrazac da uneses problem.