Raziel Tek sad da vidim na PS Store Planet of the discounts da ima jako dobrih popusta. Sekiro na 35% popusta, Mafia na 50%, RDRII na 55% itd. Sutra idem kupiti jedan gift card od 50$, da uzmem pokoju.
Tzereen Od kud uzimate UK bonove? Meni je Shopto jučer skinuo pare, ali mi nisu poslali kod. Simplygames također. Dva bona na dva mjesta, a dobio kiflu.
foggy Tzereen Ebay, highest rated seller. Nikad niti jedan problem nisam imao. Shopto vise ne prodaje UK bonove za ljude van UK-a. PCgames suply ih vise nema. Mislim da ima par clanova koji kupuju cesce pa mozda da pitas Mastera ili Franka di nabave.
Icek ante-sb Pogledaj uk amazon Također, isključivo od njih. Kod odmah, ali odmah stigne na mail, rijetko kad kasni. Jedini "problem" kod Amazona je ako ti pošalji nevažeči kod možeš se puhat, ne priznaju nikakve reklamacije, a Sony te odjebe i kaže da se obratiš Amazonu.
Tzereen Probao GAME.uk, kaže da ne dostavlja van UK. Pa mailom šaljete, konjine!! Probao AmazonUK, kaže, iz hrvatske si, ne može!
Icek Tzereen Probao AmazonUK, kaže, iz hrvatske si, ne može! Može. Kreiraj si novu adresu, stavi negdje u UK. Zatim tu adresu stavi kao default adresu, lupi alt + F5 da ti se refresha i probaj ponovo naručiti. Proći će ti bez problema.
Icek foggy To isto ne prolazi na Shoptu jerbo kartica je Cro. Good to know za Amazon 🙂 Ma ja sam odjebao davnih dana i šoptu i gejm, smećarske firme.
Tzereen Uspio na CD keys. Još je akcija. 20 za 18 punti. Fala svima. (Doduše, još nisu poslali, ali nadam se da oće) Edit: Stiglo! Kupio Beyond light na popustu! 🤣
Tzereen Imam hitno pitanje. Frend igra Fifu i ima svoj ACC, recimo Marko. Ne može produžiti ps+ pretplatu trenutno zbog bugova s karticom. Ako napravi drugi ACC s PS+ pretplatom, recimo Slavko. Može li: Igrati sa starog acca, a da mu vrijedi PS+ pretplata koju je kupio na novom? Igrati na novom accu, a da mu vrijede svi dodaci (oni FUT I sva ste dolazi s Fifom, ne znam jer nisam igrao već 15 godina) sa starog acca? Unaprijed zahvaljujem!
DarkPunisher Tzereen 1. Da, bez beda. Nisam siguran, ali mislim da da ako su iste regije acc i igra s dodacima.
pravednik Imam UK account, kupim PS plus 14 dana trial da si uploadam save gore. I onda mi traži karticu lol. U čemu je caka? Nebrem normalno kupiti niti pare za wallet niti plus bez da me traži to? Za US account kupim 365 dana i ukucam bez jebemti.
Brijac pravednik Tak je to i na HR store-u. Bez kartice ništa. Možeš ti i na UK kupit 365 dana i ukucat bez jebemti samo ne možeš 14 dana trial 😆