Sorcerer Popusti traju do 18. ozujka https://store.playstation.com/en-hr/grid/STORE-MSF75508-PSPLUSDOUBLEDISC
zontra Sta nije da obicno zadnju srijedu u mjesecu oko 17h najave nove igre, a onda prvi utorak u mjesecu oko 12h dodu? Tako je bilo zadnjih par godina, sigurno. Ne znam jel su sta mijenjali u zadnje vrijeme.
Matador Je li netko probao skinuti Uncharted 4? Meni se nije ponašao kao ostale PS+ igre, nego mi je nudio da ga kupim za 0,00 HRK i u libraryju se ne nalazi pod PS+ igrama, nego pod Purchased?
Matador Nisam još niti U3 odigrao, taman mi je PS3 riknuo u to doba. Sad se skida Collection i U4 pa da privedem tu priču kraju.
Fenix Matador Nisam još niti U3 odigrao Uh, jedan sam od rijetkih, ali meni je to najbolji Uncharted od prva 3.
zontra Ko ce htjet igrat MP u Unchartedu 4, nek se javi. Nego da utvrdimo, ja U4 imam na disku, ali htio bih instalirati ovu PS+ verziju da ne moram disk stavljat. To jedino mogu ako prvo izbrisem igru, pa onda instaliram PS+ verziju?
Valsimot Jučer imao pizdariju sa PS Storeom. Htio sam uzeti Bioshock kolekciju, koristio sam karticu koju sam koristio već više puta. Uglavnom, javilo mi je da kartica ne vrijedi ili da podatci nisu ispravni. Problem je što su mi uzeli 74 kune a igre nigdje nema. Odem na e-zabu i transakcija je provedena, zovem ove iz PS Hrvatska i kažu mi da kod njih ništa nije prošlo. Zafrkavao se danas s njima pol jutra i poslao im ispis prometa iz banke. Dobijem prije sat vremena poruku na mobitel da je transakcija stornirana ali mi lova nije vraćena na račun. Za popizditi.
Fenix Valsimot bit će ti sutra u toku dana. Treba vremena da se prebaci iz UK ili Irske čini mi se. Imao sam refund već jedan. Deadwalker nisam, ali mislim da nema smisla ako imaš išta drugo za igrat. Jer će brzo ići i ispod te cijene.
Valsimot Fenix Still nothing. Lova ni sjela na račun, nitko ne javlja ništa, Bioshock kolekcije nigdje.
Deadwalker Fenix ima smisla. Doduše, vozi mi se neka arkadna vožnja, a već sam se pomalo zasitio Forze Horizon.