Ola ljudstvo, dugo se nismo čuli! Sa strane ja pizdim što PS5 dolazi puno prerano! što ćete, bit će to grdi dan! xD
Šalu na stranu vratio se sa mojim annual reportom za PS+ free igre za 2018. godinu! Kao i svake godine donosim vam popis igara koje smo dobili uz pretplatu za PlayStation Plus kao i cijenu svake igre na dan kada smo dobili igre!
Ove godine doduše donosim upgrade na popisu, na početku godine sam vam pričao da planiram složit skripte koje mi same popunjavaju ovaj popis. Isto sam i napravio, a i time donosim puno novih podataka!
Uz popis igara i njihovu MSRP cijenu donosim cijenu svake igre na čak 4 valute, tj. 4 regije. Regije su sljedeće: Hrvatska (kn), Njemačka (€), UK (£) i US ($). No ono što sam primijetio da vas je najviše mučilo sa prošlogodišnjim listama jest "prava" vrijednost igri koje smo dobili! Zato sam ove godine u listu dodao i najnižu cijenu za koju se igra mogla kupiti tokom godine kao i njihov metacritic score! Obviously nisam mogao predvidit koje igre će doć tokom godine pa se najniža cijena računala nakon dana dolaska na Plus! Uz moć pythona sve se može, ove skripte zaslužne za sve ove podatke, vrtile su se na dnevnoj bazi tokom godine (da svaki dan se vrtile!) i skupljale podatke samo za vas! 8)
Da ne napravim ovaj post predugačkim šaljem vam link na tablicu pa provjerite sve detalje na njoj: PlayStation Plus monthly free games spreadsheet
Tablica uz listu ovogodišnjih igri sadrži i listu za prethodne dvije godine čisto radi usporedbe!
I krajnje kao i svake godine pitanje za vas jest što mislite o ovogodišnjoj listi? Jeste li zadovoljni sa igrama i smatrate li da je PlayStation Plus sa povećanjem godišnje pretplate na 438 kn dobar value? Moje mišljenje jest da se ove godine napokon vidjelo poboljšanje na listi igara! Stvarno dobre igre i ja sam zadovoljan sa listom, što vi mislite?
P.S. ekipa ako hoćete slobodno koristite ove podatke na portalu, nemam ništa protiv. Ovo sam radio čisto da testiram sebe mogu li napraviti jedan fini custom sustav i da se možemo na kraju godine malo bolje osjećati za te novce koje Sonyju dajemo za PS+! ;)
Možete i neku statistiku radit ako vas je volja, ja nikako nisam kvalificiran radit ikakvu vrstu statistike