Kikiller Nikad nisam volio XCOM. Jednostavno igra mi nije dobra. Igrao sam prvi dio. Skipam ovaj mjesec :(
buz Baš ću probat to smeće. Nisam igrao CoD od prvog BO-a. Tad mi se toliko zgadilo da sam prodao igru nakon 2 mjeseca. Sad je prilika probati da mogu pljuvati serijal narednih 8 godina.
Nexus Ja se sjećam kada sam igrao BO3 Closed betu da mi je MP čak i bio solidan...imao je dobar flow.
Nexus black ops 3 dosao na ps plus pokupite siFree game time, mislim nekih mjesec dana da je. Nije već traje dok imaš i PS+ kao i svaka do sada.Piše da se može skinuti do 11. Srpnja.
mikay Ovaj Heavy Rain još nisam prešao, iako svi govore da je odlična.Mislim da će napokon doći vrijeme za nju. <3
Matador Pa sutra je "vrijeme".Ovaj mjesec ima takav raspored dana.Sve se pomaknulo za tjedan dana jer je prvi utorak tek 07.08., a zadnja srijeda u prethodnom mjesecu je 25.07. pa onda nije imalo smisla objaviti free igre dva tjedna ranije.
tyga Mafia III (PS4)Dead by Daylight (PS4)Knowledge is Power (PS Plus Bonus – PlayLink)Here They Lie (PS Plus Bonus – PS VR required)Bound by Flame (PS3)Serious Sam 3: BFE (PS3)Draw Slasher (PS Vita)Space Hulk (PS Vita)