Icek Darksiders 2 i Kung fu panda su besplatne igre ps plusa u 12. mjesecu.Nakon što sam na zadnjem sejlu uzeo oba Darksidersa. Go figure...
weky Najviše me veseli Syberia. Igrao sam to na kompu prije XY godina i sad je vrijeme za ponavljanje gradiva.
Icek Najviše me veseli Syberia. Igrao sam to na kompu prije XY godina i sad je vrijeme za ponavljanje gradiva.Za Switch dolaze prve dvije, bilo bi sexy da dođu i za PS4.
raptileos Plus besplatne igre.. po meni razočarenje ipak ono 12mj očekujemo neki AAA naslov a ono.. https://youtu.be/965yB08vdKs
veigue Budući da su igre na Storu na sniženju do 23.12., da li od tog datuma možemo očekivati nešto konkretno, odnosno, novu akciju i nova sniženja te da će na tim istim sniženjima biti (za promjenu) kvalitetne igre? Jer ne vidim baš RPG-e na ponudi.
virty Budući da su igre na Storu na sniženju do 23.12., da li od tog datuma možemo očekivati nešto konkretno, odnosno, novu akciju i nova sniženja te da će na tim istim sniženjima biti (za promjenu) kvalitetne igre? Jer ne vidim baš RPG-e na ponudi.Skyrim je na snizenju Poslano sa Galaxy S7
blade Grim Fandango 11 kuna. Toliko moram dat za makijato na Korzu ili Karlovačku u kafani. Kupuje se. I da, igra koju bi svi trebali zaigrati, pogotovo sada kada je cifra ovakva.
DarkPunisher Uzela se Persona 5 za 230 kunića. Uz Wolfa 2, Horizon i Evil Within 2 već na čekanju, bit će ovo solidan produženi vikend
darkfenix Meni je ovo osobno jako losa ponuda( January sale),jedino bi izdvojio Metro Redux za 57kn,to ne bi smio nitko propustit za te novce...
veigue Uzela se Persona 5 za 230 kunića. Uz Horizon i Evil Within 2 već na čekanju, bit će ovo solidan produženi vikend Neloše, ako se makne uljez sa te liste.
ikral Upiko sam Horizon i Bitchera, nije da mi treba ali kolega s kojim shaream stalno nesto kupuje pa ono, da se ne slepam. Odigrat ce se.
zontra Ako Deus Ex: Mankind Divided stvarno bude besplatan za sijecanj, kakav ce to fantastican poklon za Bozic biti :)