LOL! Kako si jebeno kratkovidan.
Vecina njih nebi ni placala PS+ pretplatu da i jesu AAA igre samo u ponudi. Da je multiplayer besplatan, nebi ni uzimali PS+. Ajd ti lepo citaj sto ljudi pisu, a ne sto su glasali
Ja bih prvi platio godišnju pretplatu plusa, da znam da ću svaki mjesec dobiti ne dvije, nego ajmo reć samo jednu free igru, ali dobru. Neki AAA, ili kvalitetniji indie, pa nek je i malo starija igra, ili vožnja ili nogomet, te uz to eksluzivni popusti, teme, dodatni prostor na cloudu itd.
Čak i pod ovom pretpostavkom moja računica štima jer za cijenu jedne novije igre bih dobio 12. Da od tih 12, odigram samo 6, opet mi računica štima. Tak je bilo dvije godine na PS3, čak još i bolje jer smo dobivali po 2-3 super igre mjesečno.
A sad za ova tu nekakva smeća za koja ne bih ni znao da postoje, ne, ne bih plaćao dodatno PSplus u slučaju da je mulitplayer free. i mislim da ti ovako razmislja dobar dio ovog foruma.
EDIT: ove dvije igre kaj sad dolaze u ponudu me interesiraju full, i mislim da cu ih barem skinuti i probati. Prosli mjesec je isto bio super, Alienation je zakon a i Tales ću skinuti jednom. Problem je što svi priznamo kad je nešto dobro, svi seremo kad je nešto loše, samo tebi uvijek sve smeta.