Tuhy Ja sam na Essentialu i nudi mi produljenje sa 20% dolje (za 57,99€). Ova trenutna mi ističe 01.01.2026. S obzirom da taman imam lovu gore za produljenje, uzeo, i ostalo je za još ponešto. Tipaa, novi Shinobi je na 30%.
DarkPunisher Tuhy Shinobi hebe keve, vrh igra. Meni klosari nisi dali popust za premium, bas sam im malo para dao ove godine
sanzo Tuhy Ja sam isto, a ne nude nis. Istice 3/2. Sad sam otkazao da ne zaboravim. Mozda se jos pojavi popust.
Tuhy DarkPunisher Shinobi hebe keve, vrh igra. Ok, uvjerio si me 😎😅 Edit: skoro uzeo i Sektori, al nema smisla još više trpati backlog.
Crnipetarpogani Meni nudi popust na premium…imam neki osjećaj da je zato sto sam ga otkazao prije sest mjeseci ali stara pretplata jos traje. Ko nema vidljiv popust predlažem mu da otkaze pretplatu pa onda nek vidi jel mu nudi popust
Genesis otkazan premium paket, istice 26.2. zasad nema opcije za popust, imam mogucnost da na US ili HR acc uzmem za 100 eura na 12 mjeseci, al sve manje vidim potrebu za time
pravednik Trebali ste stackat pretplatu 5 godina, dok je bio popust onaj veliki, kodovi za US store gdje imam plus, dobio na Enebi dost jeftinije one velike pre par godina. Premium plan lako otkažem u extra ili prvi tier pa će se još produljiti za razliku u dolarima.
foggy Kikiller Kolika je redovna cijena bez popusta na essential? 72 EUR-a ako je vjerovat CRO stranicama PS-a (preskupo, baš preskupo).
Fenix Meni daje 102 eura za Premium (nemam PS+). Djeluje dobro za ove koji bi stremali, a i da ga jebeš Extra sad već ima fini katalog svega 62 eura za Essential
escoban Fenix Bas supacka praksa, neznam koja im je logika? kao ovi sta vec imaju Premium platit ce svakako? Ja cu napravit isto kao prosle godine uzimam Essential i cekam da mi posalju mail sa popustom za premium prosle god sam uzeo Essential 6.4 a popust za premium sam dobio kraj 5og mj.
zontra Vidim da je Suicide Squad: Kill the Justice League 5,5€ na popustu. TPS i još Rocksteady radio, to mi je odlična komba, ali znam da je igra popljuvana. Zar je stvarno tako loša? Nekako mislim da ću uzeti za tu cijenu.
renda zontra za te pare je odlicna, zabavil se bus svakak jer se vidi ko ju je radil, samo kaj je trebala biti cisti SP naslov, al jebiga.