viper89 Mass Effect: Andromeda (Bioware) Horizon: Zero Dawn (Guerrilla Games) God of War (Sony Santa Monica) The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo) Prey (Arkane Studios) Red Dead Redemption 2 (Rockstar Games) Nier: Automata (PlatinumGames) Persona 5 (Atlus) Detroit: Become Human (Quantic Dream) Resident Evil 7 (Capcom) God of War (Santa Monica)
veigue Reći ću Persona, makar sam siguran da će Zelda, Horizon, Nier i Mass Effect biti do jaja.''Srećom'' pa nisam igrao prvi RDR, jer bi mi vjerojatno i on (tj. nastavak) bio na listi najočekivanijih igara.
dormin Odlična godina ispred nas. Za RDR2 i Zeldu nema straha. Rockstar će nas opet podsjetit tko je gazda žanra.
someone Resident Evil 7Demo mi je bio odlican i stvarno me zanima kako ce Resident Evil izgledati u prvom licu. Ionako nemre biti losija od 6-ice. Honorable mention ce biti Detroit: Become Human. Moglo bi biti vrlo interesantno.
Zero Damn, sad sam se sjetio kako je Divinity: Original Sin II predviđen za iduću godinu. A ništa, neka ostane glas Personi.
prayer Zelda će pogaziti svu konkurenciju kao i inače! Koliko vidim RDR2 vodi hehehTo je namještaljka! Šteta što Nintendo nije toliko popularan na Balkanu, no pored RDR i Horizon Zelda je definitivno must buy, na Switch jel.
viper89 mark my words.ovo si rekao kao da Rockstar radi inace shit open world igre, a ti jedini vidis da ce ipak valjat