Najbolji developer (Naughty Dog)
Glas ide Naughty Dogu.. razlog je da nikada nisu uspjeli razočarati nestrpljive igrače koji čekaju na njihovu igru ( Uncharted 4) ..
i na kraju godine šlag na tortu sa The Last of Us part 2 najavom :
Glasao sam za Naughty Dog.
Zločesti pesek :)
Naughty Dog. Nema boljih od njih. Možda ima jednako kreativnih, jednako maštovitih, jednako strastvenih, ali nitko nije dosegao tu razinu perfekcije koju fura Naugthy Dog. Klasa za sebe.
Ovu godinu su obilježili ne samo Unchartedom IV, već i apsolutnim razvaljivanjem PSX konferencije nedavno sa najavom The Last of Us Part II i Uncharted mini ekspanzijom.
Uvijek Naughty Dog! Da nije njih nebi imali ovoliko kvalitetnih igara. Ovogodišnji PSX bez njih bi bio mnogo slabiji.
Man oni me razveseljavaju od djetinjstva. Crash, Jak, Uncharted i nevjerojatni The Last of Us. Malo je developera koji s tolikom ljubavlju rade na svakoj igri.
Dilema izmedu Blizzarda i CDPRa. Prvi napravili prvi vlastiti fps, ubili konkurenciju, plasirali savrseno ispolirani proizvod na sve platforme odlicnog net codea. CDPR posramio ostatak bogatom ekspanzijom koja djeluje kao samostalna igra, sve 3 platforme i odlicna izvedba. Moj glas ipak za cdpr
CD projekt red, jer su bolji od naughty đukele
CD projekt red, jer su bolji od naughty đukele:
ane, totalno nisam salty :(
Naughty Dog.
Ni jedan dev nije izbacio toliko igara sa takvom kvalitetom koja odskače od svih ostalih. Zasluženo.
s obzirom što su sve izbacili, i da je jako kvalitetno, i po broju projekata, Blizzard. overwatch, legion ekspanzija, 3 ekspanzije za hearthstone, non stop updatanje hotsa, season eventovi za overwatch, blizzcon, najavljena suradnja starcraft 2 sa deep mindom, overwatch league, neznam di da stanem.
Naughty Dog