Zero To sam odavno govorio u onom članku za konfiguraciju za budućnost.. Ali ajde, pomalo sve dolazi na svoje. :
Da, odlično je što se AMD vraća na tržište kako to i zaslužuje! Nvidia će opet imati astronomsku zaradu ako na Pascalu riješe Async computing, jer ako stvarno Maxwell serija ne radi dobro sa DX12, onda je svima jasno što to znači. Seildba naroda!
Gaming Tech Talk
Realno AMD je mislio na budućnost sa svojim techom.
Nevjerojatno je vidjeti da AMD sa karticom koja koristi praktički 7xxx seriju danas razbije 9xx seriju Nvidie. I AMD je još i jeftini od konkurencije.
Nema to veze sa portom ak igra radi dobro ( kolko tolko ) na AMD-ovim karticama, jel. UWP je glavni problem i njegove limitacije :
Ovo je vjerojatno najgori port u zadnje 2 godine.
Quantum Break has arrived on the PC and to suggest that the results are disappointing would be a massive understatement. PC gamers are left out in the cold with another high profile release failing to deliver expected levels of performance, features and customisation. As things stand, it simply isn't possible to achieve a smooth frame-rate on any PC hardware configuration and thanks to the profound limitations imposed on gamers by the Universal Windows Platform, there's no way to fix it.
Najzahtjevnija je igra dosad, ali barem nije toliko bugovito smeće kao zadnji Batman.
U ovom slucaju izraz Najzahtijevnija znaci najlosije optimizirana.
Kakve limitacije? To su mi najbolji postovi na netu. Nije do porta, nego do windowsa. Zbog čega, kako, gdje, zašto? Takvih odgovora nema. I igra je govno i na AMDu i na Nvidiji by the way. A igra je govno i općenito, ne samo tehnički.Nema to veze sa portom ak igra radi dobro ( kolko tolko ) na AMD-ovim karticama, jel. UWP je glavni problem i njegove limitacije :
Ovo je vjerojatno najgori port u zadnje 2 godine.Quantum Break has arrived on the PC and to suggest that the results are disappointing would be a massive understatement. PC gamers are left out in the cold with another high profile release failing to deliver expected levels of performance, features and customisation. As things stand, it simply isn't possible to achieve a smooth frame-rate on any PC hardware configuration and thanks to the profound limitations imposed on gamers by the Universal Windows Platform, there's no way to fix it.
Pitaj DF pa će ti oni objasnit koje limitacije. Nisam ja to pisao, jebote. Baš me zanima kako bi igra ispala da je izašla van UWP-a.
Kakve limitacije? To su mi najbolji postovi na netu. Nije do porta, nego do windowsa. Zbog čega, kako, gdje, zašto? Takvih odgovora nema. I igra je govno i na AMDu i na Nvidiji by the way. A igra je govno i općenito, ne samo tehnički.
Pa šta onda pišeš ako neznaš. Dakle, UWP nije kriv za loše performanse već MS koji je i ovaj put rushao launch bez adekvatne pripreme. Igra bez vsynca i gsynca, sa limitiranim osnovnim opcijama UIa i grafičkim postavkama!? Cmon... UWP je samo način distribucije igre i kao platforma posjeduje sve mogućnosti da navedene stvari budu implementirane. Zašto nisu i zašto PC igrači moraju čekati još jedan patch (da patch! da se opcije i performanse magično pojave!) to treba pitati MS, a u manjoj mjeri Remedy. UWP je trenutno u takvoj fazi forsiranja da je to čudo, ali to neznači da je loš ili kriv za ovakve stvari. Nedostaje implementacija i vrijeme za istu.
Upravo to. A što se tiče QB, očekivao sam više nakon prosječnog Alan Wakea. Zaobilazim ovo u širokom luku dok kompletno ne obnovim konfiguraciju. Do tada možda nešto i pokrpaju osim onog piratskog patcha, što genijalci nisu zaboravili staviti.
Pa šta onda pišeš ako neznaš. Dakle, UWP nije kriv za loše performanse već MS koji je i ovaj put rushao launch bez adekvatne pripreme. Igra bez vsynca i gsynca, sa limitiranim osnovnim opcijama UIa i grafičkim postavkama!? Cmon... UWP je samo način distribucije igre i kao platforma posjeduje sve mogućnosti da navedene stvari budu implementirane. Zašto nisu i zašto PC igrači moraju čekati još jedan patch (da patch! da se opcije i performanse magično pojave!) to treba pitati MS, a u manjoj mjeri Remedy. UWP je trenutno u takvoj fazi forsiranja da je to čudo, ali to neznači da je loš ili kriv za ovakve stvari. Nedostaje implementacija i vrijeme za istu.Pišem zato jer znam. Znam da sam čitao koje limitacije ( neće podržavat sve modove npr. ) ima UWP i on je striktno kriv. Našao članak pa čitaj :
http://www.pcgamer.com/why-pc-games-should-never-become-universal-apps/
Od same najave igre i zahtjeva jasno je bilo što nas čeka. Jedini je Marksman ovdje rekao da će biti govno i govno je došlo. Neovisno distribuciji (da je Steam, Origin, Store... nebitno) ovo bi ispalo ovako. Nultra razina optimizacije koda, čisti raw muscle port i dokaz da današnji PC može gotovo emulirat cijeli Xbox One..
Bez obzira na to master opet su isli na cisti port sa bonera bez ikakve optimizacije u nadi da ce brute force potegnut igru. Igra koristi temporalnu rekonstrukciju sa 720p.
PC igra bez nativnog 1080p lol. Los posao su napravili bez obzira na uwp
. Neovisno distribuciji (da je Steam, Origin, Store... nebitno) ovo bi ispalo ovako.Možda nebi. Možda bi ispalo bolje.
PS2MASTER - i šta s tim člankom? Čitao sam to. Moder se žali na MS jer neće moći modat. No shit! UWP posjeduje SVE te opcije, ali one NISU implementirane od strane deva ili MSa! Ne kužim šta nije jasno? Glavni problem UWPa u glavama pojedinaca jer taj što je onda MS in charge. To je njima problem. Onda dobiješ igru kako dobiješ, nešto kao na konzoli. Ovisiš o patchu, fixu i njihovoj zadnjoj riječi. Ali o tome je još rano govoriti...
Možda bi ispalo bolje.. Onda bi vjerojatno dobili igru nešto kasnije sa svim opcijama i ispeglanim kodom. Ovako je MS rushao cijeli izlazak i opet navukao bijes na sebe.
PS2MASTER - i šta s tim člankom? Čitao sam to. Moder se žali na MS jer neće moći modat. No shit! UWP posjeduje SVE te opcije, ali one NISU implementirane od strane deva ili MSa! Ne kužim šta nije jasno? Glavni problem UWPa u glavama pojedinaca jer taj što je onda MS in charge. To je njima problem. Onda dobiješ igru kako dobiješ, nešto kao na konzoli. Ovisiš o patchu, fixu i njihovoj zadnjoj riječi. Ali o tome je još rano govoriti...Podržavat će strikno modove od strane developera. Ne i samog korisnika.
A taj lik je posrao cijeli From Software jednim fixom od par kilobajta. Toliko o devovima. Dok s druge strane imaš modove koji ne rade ni na PCu koji će izaći u 2030. godini, tako da uvijek imaš svije strane medalje.
A taj lik je posrao cijeli From Software jednim fixom od par kilobajta. Toliko o devovima. Dok s druge strane imaš modove koji ne rade ni na PCu koji će izaći u 2030. godini, tako da uvijek imaš svije strane medalje.E pa to ti je to. Tak da UWP neće imat sve opcije, jel. Čekat će se patchevi od devova da se igra popravi. UWP će propast ko i Games For Windows po mojem mišljenju.
Vrlo je vjerojatno, a moguće vrlo skoro i cijeli Xbox odjel.
Kolko god mi je drago da Sony vodi ovu generaciju, nebih htio da Xbox propadne.
Vrlo je vjerojatno, a moguće vrlo skoro i cijeli Xbox odjel.Chono7
Po mom mišljenju da nije pod UWP-om izašao QB, možda bi već QB popravljen od strane nekog drkadžije z doma ( maknut film grain, fix za nativnu rezu, fix za frame pacing i sl. )