Svaku "Nvidia igru" sam igrao bez problema i prije nego sam imao Gtx980. Na to se zale samo oni koji igraju na tosteru ocito.A i ne kuzim cemu cmizdrenje kad uvijek postoji opcija OFF ili DISABLE!
Ne znam koji je tvoj pojam "tostera". 4k kn? 5k kn? 6k kn?
Boldani dio:
Pa ovdje si prenio isto ono što se spominje u današnjim igrama sa DLC-ovima i season passovima.
Znači, ako ti se ne sviđa nemoj kupiti tj. u ovom slučaju isključi tu opciju koja je možda važna za cjelokupnu grafiku i sam izgled igre, ali problem i dalje ostaje. Igra neće biti potpuna bez tog DLC-a koji je važan za igru tj. ovdje ćeš izgubiti onda i taj potencijalno važan aspekt cijelog izgleda igra + dobiti ćeš loše performanse zbog implemetacije od strane developera koji moraju ubaciti naprasno Gameworks (zato jel im bace nešto novaca da ne ubace možda nešto iz svog enginea) u zadnji tren. I to sklopi sa lepezom PC konfiguracija i eto ti loš port tj. loše performanse.
Sa tim ne rješavaš problem jer je ostao neki drugi.
Nexus Pa i nije baš tako, ali ajde. Sad je to već uhodana mašinerija i ne treba pisati floskule bez pokrića.
Ne znam gdje si ti vidio floskulu.
Pa pogledaj da skoro svaka igra koja ima Gameworks u sebi je imala ozbiljnih problema. Nije tajna.