Meni je simpaticno to podbadanje sa witcher who, a nitko nije vidio, a kamoli zaigrao na pcu. :) ja za vikend uzimam komp kod nenada da usporedimo verzije.
Sto se tice zero dawna, da potencijal je tu za veliki aaa naslov, ali ako cemo vec usporedivat sa w3 i to podrugljivo, onda zd svijet izgleda prilicno mrtvo i staticno. Nista sto nisam vidio u witcheru, a u witcheru sam vidio puno toga sto nema u zd zasada.
Osim što si igrao (možda) u većoj rezi od 1080p, sa 60 fps-a i sa nekim naprednijim Nvidia efektima, po čemu si ti, pored vizualnog, iskusniji od mene koji sam isto igrao Witchera 3?
Sto se tice zero dawna, da potencijal je tu za veliki aaa naslov, ali ako cemo vec usporedivat sa w3 i to podrugljivo, onda zd svijet izgleda prilicno mrtvo i staticno. Nista sto nisam vidio u witcheru, a u witcheru sam vidio puno toga sto nema u zd zasada.
Po tom jednom dijelu mape ti ocenjuješ da je svijet mrtav i statičan. Svašta. A Witcher 3 je kao živ, jel? A prošao ga uzduž i poprijeko. Šta je u igri u diviljini živo kad si van naselja? Osim vjetra i kiše, tj. nevremena, nekoliko životinja na koje naletiš i zakolješ? To je živ svijet, jel. Plus podmorje je mrtvo doslovce. Tu i tam koje malo jato riba + Drowneri il sirene ak naletiš.
Da, Horizon u ovom stanju kakvom je, izgleda mi bolje od Witchera 3 sigurno. Prvo osim grafike ( koju odma primjetiš ), same kretnje lika su fluidnije. Bit će nevremena, velikog svijeta i zanimljih gamadi za potuć. Nisam vidio u Witcheru 3 da Kiklopi ruše drveća ko ofdi Robo-rex.