Port Report? Sorry ali smijesan mi je naziv videa
ne sorry video je jako dobro nazvan jer je to sto pise
uvid na kvalitetu porta
Solid Snake NIJE DO U3 UOPCE!!!!!!!
HDD vs SSD performanse u ovoj igri su kljuc, cim stavis na hdd igra nece radit nikako iz nekog cudnog razloga iako izgleda poprilicno jadno a dosta toga i fali, mislim jel to neka fora da ps4 igra ima toliko vise toga i radi na 30fps normalno sa jako slabim hardwareom naspram 980gtx, i7, 32gb ddr4 rama i na ssd-u koji jedva gura 30fps?
prekinuli su prodavat igru, sve nam je jasno
smatram da je sramotno da bilo koja igra ovako izlazi, nije engine kriv, ima 10 godina i vise
ps4 ga vrti dobro... to bi trebalo rec dovoljno, i ne neizazivam flame war ali ajde ljudi glupo bi bilo da pc od 15 000kn nemoze vrtit ovakvu osakacenu verziju igre na 30fps
marksman.. joj prolazili smo ovo 100 puta ali ti uvijek imas tim provokativnim komentarima nesto za nadodat
ovo nije vrijedanje ali ces to tako shvatit kao uvijek, ja neserem, ako iznosim svoje misljenje onda je to moje osobno i na to imam pravo, ako ti smeta super za tebe ali koga briga, ti mozes rec da je u ovoj zemlji super zivit ja mogu rec suprotno i kaj znaci da automatski netko samo sere bezveze?
svatko ima pravo komentirat sto oce kao prvo
kao drugo ja mogu pisat o cemu god zelim nebitno o tome sto imam u pc-u jer sorry al student bez imalo para nema mogucnost kupit novi pc ili djelove pa se krpam time cim mogu
ja se zalazem za konkurentnost u industriji i sanjam o danu kada ce cilj kompanijama bit se izborit za kupce SNAGOM/CIJENOM
naravno da snaga ide gore koliko i cijena dole
nvidia zeli monopol i radi stvari kao apple, to mi se nesvida i smatram to pokvarenim i anti-consumer
ak ti se svida super za tebe kaj da ti kazem
ono sto svima u korist ide kad je konkurentnost visoka
gameworks je teska tema o kojoj mi se neda previse ali cu ponovit ono sto sam napiso par puta, smatram ga negativnim iz mnogo razloga i ono kao takav program nije dobar ni za developere
to kaj su ljudi lijeni, neznaju ili nemaju vremena/para za napravit nesto in engine to je njihov problem
puno developera je napravilo to na puno starijim igrama bez problema tako da stojim iza toga da ti efekti trebaju bit interni i ugradeni u igru na bazi za slobodno koristenje AKO IH MOZES POKRENUT