Gledao sam malo taj AMFM i za mene je takvo što neupotrebljivo. Svako malo kad gledaš lijevo desno ti framerate pada ponekad za čak 30 FPS-a ili više, uz high refresh monitor to nije nešto što ne možeš ne primjetiti. Osobno to nebih nikad koristio jer ne radi kako spada i ruši gameplay doživljaj. Radije ću se držati dedicated frame generatora u igrama koje ga podržavaju.
Što se tiče NVIDIA VS AMD debate NVIDIA tu pobjeđuje svaki put jer em ima bolji tech i em ima bolje drivere. Nema mentalne gimnastike koja će to promjeniti. Jest da je AMD jeftiniji i daje sve što ti treba manje RT no ja sam pre star da se više zajebavam sa sitnicama oko drivera i neoptimizacije od strane AMD-a. Radije ću dati 900€ za 4070ti i igrati odmah sada sve na ultra postavkama u 1440p (jer za to je i ciljana Grafička) nego čekati da AMD ubaci svoj FG u igrama i da radi kako spada. Evo još čekam da dođe FG patch za Cyberpunk 2077 već dva mjeseca nakon ekspanzije dok je NVIDIA to riješila Day 1. NVIDIA jednostavno ima bolju podršku za igre iako su smećari.