Ratchet, Uncharted i TLG.
To su main igre ove godine. 3 igre. Trebao je bit i GT Sport al dobro da su ga odgodili kakav je jadan bio a sad puno bolje izgleda.
Ostalo me ne zanima, a vjerujem i mnogi isto tako misle.
Kvotam tebe jer si normalan i objektivan. Ne mislim ništa loše.
Da, realno se može i ovako gledati, ali to ne bi bilo fer. Ja recimo poštujem i Ratchet & Clank i Uncharted 4, ali još ih nisam odigrao niti ih žurim odigrati. Znači, istinski se veselim samo The Last Guardianu od ove tri „velike“ igre. I opet, usprkos svemu, smatram da je ova godina bila objektivno fantastična sa Sonyeve strane.
Osobne preferencije i kvaliteta/broj igara se ne bi trebale miješati. Zato mi je ok kad PS2MASTER nabraja Hyper Light Drifter i ostale „male“ igre kao relevantne Playstation ekskluzive, jer one to najčešće i jesu. Sasvim je jasno da one nikad neće pronaći širu publiku (šta je šteta), ali one su tu i objektivno su dobre. PS2MASTERA se napada i kad govori ok stvari. Tako i kad se raspravlja o PS+ ponudi. Ljudi imaju nerealna očekivanja, pljuvački su nastrojeni i onda imaju ispade po internetu. Najluđe od svega mi je kad se zaziva Knack ili Killzone, a te igre su bile po 50 kuna već nakon godinu dana. Da je ljudima stalo do njih toliko, odavno bi ih kupili.
Playstation 4 je fantastična konzola, trenutno bez konkurencije. Do sada mi se višestruko isplatila na svim poljima, i ne žalim niti kune. Sony povlači odlične poteze, vraća neke legendarne serijale u život, i stvarno imaš osjećaj da se tek zagrijavaju.
The Best Is Yet To Come, indeed.
Pa evo samo ovo…
(Iako je potencijalno najveći potrošač vremena u vidu Persone 5 sada otpao iz ovih kombinacija, ovo je i dalje jedan od najluđih i najnehumanijih gaming perioda unazad nekoliko godina.)
12.1. Kingdom Hearts HD 2.8
20.1. Gravity Rush 2
24.1. Yakuza 0
24.1. Tales of Berseria
24.1. Resident Evil 7
7.2. Nioh
Sve ovo u razmaku od 27 dana. Yakuza, Tales i Resident Evil na isti dan. Bolesno.
Ali ne kužim zašto uopće moraju bit ekskluzive da bi nekome bile automatski bolje i zanimljivije. Čemu uopće sva ta nadmetanja do kojih uvijek na kraju dođe? Internet je često potpuno debilno mjesto na kojem se najčešće potežu potpuno besmislene rasprave koje nisu nimalo zanimljive ni zabavne. Ni ovaj forum nije iznimka.
Pa jebote, živimo u Final Fantasy XV/The Last Guardian dobu. Zahvalite se Bogu.
Hrpa igara pa opet gospodi nevalja. Jbg.
Stalno se nesto zalite itd.
.!