PS2MASTER Od konzolaškog trojca, očekujem da će Sony imat naj konfu....by a mile!! 8) Ma kakav H5, GeOW il FM.Jedan hint : There will be tears and gnashing of teeth.GAF will both love and hate EA.Ubisoft will continue to Ubisoft us all.Sony has several nice montages. And hats.MS realises that runner up medals don't please investors. Or publishers.There will be more colours than brown, blue or orange.
PS2MASTER Pa Masteru tebi da se Sony i ne pojavi na E3-u bi imao najbolju konfu. Hmmm..kaže mi netko ko misli da će MS imat naj konfu zbog H5 i GeOW.
S1r1uS Ah lud sam ko siba, sad bi sve dao da sam doma i da u miru pratim E3. To mi je pravi dozivljaj godine ali ne, bas mene pogodi sljaka kad se sve bitno desava. : :
S1r1uS S1r1uS Vidim ti nam se javljas negdje iz Kalifornije. Nije ni to lose He he, ovaj put sam blizu, offshore Italija, samo freegate radi ludosti pa spaja na sve i svasta. Al barem radi i probija company zastitu.
S1r1uS Super, onda ces se vec nekako snaci da gledas s nama vcrs Eh da bar, onda bih ujutro bio zombi na sljaci, prilicno je iscrpljujuce radit 4tjedna bez prestanka svaki dan po 12h. Za sad malo uspijevam polovit highlights po netu a doma ce bit repriza svega...
Flipper Počeo za MS konfu?Ima i IGN pre-show.http://www.ign.com/videos/2015/06/15/ign-live-presents-e3-2015Konami dakle poslije MS ima trailere...to ne smijem fulati.
Garrus_V ja sam isto na boxu ali pratit cu i tu vase komentare hype ogroman :) jedino za playstation ce mi biti mozda malo veci