frame rate test koji se kod normalnih grafičkih detalja drži do 30 fps-a., čistam korektno..
prvo moraš uzeti obzir o kojoj igri govoriš.. ovo nije AAA igra ni gotov naslov, ovo je Early Access koji na PC-u vrijednom 1000 eura zna trzat i imat probleme s performansama.. ovo je MMORPG koji je zaludil PC naciju i jedna od najigranijih igara zadnjih godinu dana.. bugovi su normalna stvar u ovim igrama, što svakako ne znači da se bi morali tolerirati nego smanjiti.. frame rate meni nikad nije bio toliko siromašan da bi imao problema s igranjem.. kaže ti i komentator da usprkos grafičkim glitchevima i postepenom padu frame ratea ljudi masovno obožavaju ovu igru - zašto, pa zato jer je jebeno zabavna i zarazna.. pogotovo kad igraš sa frendovima.. i sam Fenix ti je za vrijeme livestreaminga kazao kako se ugodno iznenadio, da je igra zabavna, interesantna i ne tako loša kako se priča.. ako nisi gledao streaming slobodno ga pitaš ..a dokaz i tome su ama baš krcati serveri koji nema baš malo.. 2 dana nakon izlaska igre cca 50 official servera na koje stane 70 ili 100 ljudi doslovno puno, da refreshas pola sata i moliš boga da upadneš u server..
dakle.. da ne osporavamo, igra ima problema i sam sam to kazao.. ali daleko je od ovakvih loših komentara.. mogu ti ja 10 videa na youtubu naći di ljudi hvale ovu igru, i šta ćeš onda komentirat?
možda je najbolje da sam isprobaš pa možda shvatiš zašto igra svakodnevno kupi sve više ovisnika :)
igru kao takvu moraš uspoređivati s naslovima poput HZ1Z1, Day Z, 7days to die itd..
a da ti prikažem kako je ARK prekrasan u odnosu na te igre, pogledaj kako izgleda 7days to die u pokretu koji je također ove godine stigao na PS4.. .. ARK je čisto zlato naspram ovog a ne "rasulo"..
https://www.youtube.com/watch?v=dYySlEVLv5o