Izgleda da igra po performansama ne odskače od drugih platformi.
ARK: Survival Evolved je stigao na PS4, u kakvom je stanju?
nemam pojma otkud vam ovo, ja danas cijelo popodne uživao sa prijateljem.. igrali na običnom PS4 bez trzanja(jedino na početko kad se spojili na server a i to je ništ pretjeranog) bugovi minimalni za takvu igru.. a igra prelijepo izgleda.. spojili se na isti server i u to vrijeme se našli, a tad slijedi uživancija.. vidi se da nije to dovršena igra.. i ima probleme koje vuče još s PC platforme.. ali niti blizu toga što ste vi napomenuli.. znam da sam pokušao igru pokrenut nekad na high end pc-u pa je trzala pošteno, a ovdje je to riješeno tako da su osiromašili malo grafičke detalje no svejedno igra odlično izgleda.. morate isprobati 7Days to Die pa da vidite što je loša konverzija ovo je nebo prema tome.. takve igre nose s sobom određene probleme, no ova je dosta ispeglana, fakat zabavna sa prijateljima i lako ti ispije vrijeme da se ne mrdneš.. sad vidim zašto je toliko popularna na PC-u.. servera ima na PS4 puno ali baš svi puni ko jaje.. ne vjerujem da bi bili da je igra tako loša kako kažeš..
Ko ovo iz FFA igra Ark na Fejsu live?
moraš pogađat.
Ko god da je, hroničnu upalu sinusa ima.
Tuši se kad priča.
noćna mandragora?
Ko god da je, hroničnu upalu sinusa ima.Prvo sto sam prehladjen, drugo sto zbilja imam problema
Tuši se kad priča.
Ali zahebo sam sto sam god mogao, nije bilo zvuka iz igre da me zamaskira i slicno... Slusam i stvarno je uzasno.
Ko god da je, hroničnu upalu sinusa ima.baš me zanima kako bi ti zvučao
Tuši se kad priča.
a i nisi možda razmišljao o tome da dotična osoba ima možda neku manu pa se zbog toga malo drugačije čulo.. nije uvijek pametno bubnut nešto na prvu i živ ostat..
btw. svaka čast, lijepo ste iznenadili ovim live streamom i bilo je zabavno gledat!
Prvo sto sam prehladjen, drugo sto zbilja imam problemaMa znam prepoznati, i sam cijeli život s tim imam problema.
Reko da bacim koji savjet ili nešto, svejedno sam gledao par minuta, bilo je smiješnih situacija.
Figo
Tišina da te ne čujem.
otvori neku moju videorecu.. tek onda me možeš čuti :
Moje isprike.
Sexy glas imaš.
Definitivno bi te sprčio <3 <3
sorry već sam zauzet :
nemam pojma otkud vam ovo, ja danas cijelo popodne uživao sa prijateljem.. igrali na običnom PS4 bez trzanja(jedino na početko kad se spojili na server a i to je ništ pretjeranog) bugovi minimalni za takvu igru.. a igra prelijepo izgleda.. spojili se na isti server i u to vrijeme se našli, a tad slijedi uživancija.. vidi se da nije to dovršena igra.. i ima probleme koje vuče još s PC platforme.. ali niti blizu toga što ste vi napomenuli.. znam da sam pokušao igru pokrenut nekad na high end pc-u pa je trzala pošteno, a ovdje je to riješeno tako da su osiromašili malo grafičke detalje no svejedno igra odlično izgleda.. morate isprobati 7Days to Die pa da vidite što je loša konverzija ovo je nebo prema tome.. takve igre nose s sobom određene probleme, no ova je dosta ispeglana, fakat zabavna sa prijateljima i lako ti ispije vrijeme da se ne mrdneš.. sad vidim zašto je toliko popularna na PC-u.. servera ima na PS4 puno ali baš svi puni ko jaje.. ne vjerujem da bi bili da je igra tako loša kako kažeš..Figo kao sto mozes vidjeti, igra je rasulo. Dobro je Fenix rekao
https://youtu.be/wIP4KrnJPCE
frame rate test koji se kod normalnih grafičkih detalja drži do 30 fps-a., čistam korektno..
prvo moraš uzeti obzir o kojoj igri govoriš.. ovo nije AAA igra ni gotov naslov, ovo je Early Access koji na PC-u vrijednom 1000 eura zna trzat i imat probleme s performansama.. ovo je MMORPG koji je zaludil PC naciju i jedna od najigranijih igara zadnjih godinu dana.. bugovi su normalna stvar u ovim igrama, što svakako ne znači da se bi morali tolerirati nego smanjiti.. frame rate meni nikad nije bio toliko siromašan da bi imao problema s igranjem.. kaže ti i komentator da usprkos grafičkim glitchevima i postepenom padu frame ratea ljudi masovno obožavaju ovu igru - zašto, pa zato jer je jebeno zabavna i zarazna.. pogotovo kad igraš sa frendovima.. i sam Fenix ti je za vrijeme livestreaminga kazao kako se ugodno iznenadio, da je igra zabavna, interesantna i ne tako loša kako se priča.. ako nisi gledao streaming slobodno ga pitaš ..a dokaz i tome su ama baš krcati serveri koji nema baš malo.. 2 dana nakon izlaska igre cca 50 official servera na koje stane 70 ili 100 ljudi doslovno puno, da refreshas pola sata i moliš boga da upadneš u server..
dakle.. da ne osporavamo, igra ima problema i sam sam to kazao.. ali daleko je od ovakvih loših komentara.. mogu ti ja 10 videa na youtubu naći di ljudi hvale ovu igru, i šta ćeš onda komentirat?
možda je najbolje da sam isprobaš pa možda shvatiš zašto igra svakodnevno kupi sve više ovisnika :)
igru kao takvu moraš uspoređivati s naslovima poput HZ1Z1, Day Z, 7days to die itd..
a da ti prikažem kako je ARK prekrasan u odnosu na te igre, pogledaj kako izgleda 7days to die u pokretu koji je također ove godine stigao na PS4.. .. ARK je čisto zlato naspram ovog a ne "rasulo"..
https://www.youtube.com/watch?v=dYySlEVLv5o
Ti meni pricas jel valja il ne igra. Ne zanima me uopce niti planiram igrati. Ti si fenixu komentirao sa "odakle ti to" a zaista se radi o najgoroj igri trenutno na konzoli po pitanju performansi. Najgora. To sam i ja komentirao i zato sam prilozio video. 680p rezolucija u 2016. O cemu pricamo.
Ne zanima me jel AAA ili early access. Kupujes ovu igru i dobijes ovo sto nikad nece fixat. Koliko dugo je neoptimizirano smece i na jacim PCima. Ponavljam, ne zanima me jel zaludila igra svijet. Pricam o tehnickoj strani, bez obzira jel zabavna ili ne.
Znaci fenix je bio u pravu kada je pisao o losim performansama u clanku, i cudan mi je bio tvoj post "odakle vam ovo" kad se iz aviona vidi tehnicko strana igre.
ne može biti "najgora" kad ti je recimo jedan 7days to die 10 puta lošiji po frame rate testu :)
: neda mi se debatu vodit.. posluži se googlom ili youtube-om ako ne vjeruješ..
Pardon, druga najgora. Visoko elitno drustvo.
Probat cu, valjda cu se snac..ipak je ovo vazna debata. Leave Ark alone!
sve 5.. : pitao si me, dobio odgovor..
vidio sam npr Dark Souls 3 koja je igra godine po nekim sajtovima da frame rate padne ispod 15 u određenim dijelovima, a bogme zna biti često.. pa se nitko ne žali :)
a ima i drugih bisera.. no kažem.. igru treba igrati pa onda sudit..