Legendary_Hero k Radiata Stories, zaboravljeni dragulj u moru PS2 naslova, ali onaj kojeg se rado sjetiti pogotovo kada se spominju JRPG klasici.
maverick Dosao sam do ovog boss fighta i svaka sumnja je minula. P5R ima od dns moj najdrazi gaming soundtrack, a ova pjesma je zivot.
f_i_c_o Nisam uspio naći na youtube-u, isto tako ne kužim zašto ovo nisu uvrstili na "official" OST listu, baš zvuči močno i savršeno pogađa atmosferu (unatoč tome što je storywise kraj igre pomalo drlog)
DarkPunisher Kad cujem ovu stvar sav se najezim, suza mi gane kolko ova stvar budi emocija u meni. Jedan od najmocnijih OST-a ikada.
maverick DarkPunisher vrhunska stvar. DMC 3 je imao isto jako dobar Soundtrack. To su bile igre. Cringy akcijom nabijene cutscene kakve volim, bad ass likovi, combat do jaja, glazba, ma sve! Sad se igre trude ispasti ozbiljne pa ispadaju sprdnja.
k Maloprije sjedim na kauču s nogama na . . . ni sam ne znam gdje su mi noge . . . tužnjikavo jedem vegeterijansku pizzu s jajem i par kapi tabaska . . . vani pada kiša . . . i ova stvar mi dođe sama od sebe. A u zadnje vrijeme volim mislit da me igre uopće ne zanimaju. Wow!!
k Za sve vas koji kad spominjete zadnje igre Sakaguchija, spomenete samo Last Odyssey i The Last Story . . . Blue Dragon kaže: "Bok!"