crypto196 Skužio sam da mogu besplatno nadograditi se na PS5 verziju i naravno da sam krenuo ponovno igrati ovu majstoriju. Nakon 560+ sati i jedno 4-5 prelazaka PS4 verzije ova nadogradnja mi je sjela kao budali šamar. Vrti se sjajno, izgleda jako dobro i baš sam oduševljen. Jedva čekam izaći iz White Orcharda i stići u Northern Realms te vidjeti sve to u novom ruhu.
maverick https://www.gamestar.de/artikel/witcher-neuer-roman-von-sapkowski-junger-geralt,3423362.html Stiže novi Witcher roman. Radnja se vrti u Geraltovim mladim danima (18-20 godina starosti). Izlazi u Poljskoj 29. November.
prayer E danas mi se nešto smješno desilo. Igram onaj quest gdje sa Dijkstrom idemo planirati kako ubiti Radovida. I uđem unutra i skroz me iznenadi onako Roach stoji među onim kurvama tamo u kući, bit će se zbuggao što mi je čudno bilo jer se to do sada nije desilo nakon onako 50h igre, ali dobro. Dođem gore do Dijkstre i počne on mljeti svoje i kaže let me introduce you to my associate Roač. I ja gledam u nevjerici jebote pa neće valjda sada jebenog konja dovesti, kada ono dođe onaj Roche sa onim kapicom-ručnikom na glavi. Ja sam urlao
prayer virty Ovisi šta se radi, ja sam ganjao više glavni quest i druge stvari dok sam Skelige recimo jedva taknuo kao i ekspanzije 🙂
maverick prayer dok sam Skelige recimo jedva taknuo kao i ekspanzije Auuuuu. Obožavao sam Skellige. Jedan od najdraža dva trenutka su mi kada prvi puta dodjes u tu regiju i zasvira Fields of Ard Skellig Kao i ona Scena u kolibi kada konačno nađete znate već koga. Trnci.
virty prayer Tako je, ne znam zašto ali kod igara uvijek zapostavim glavne quest-ove i trčim za sporednim quest-ovima. Trenutno sam u Skellige mapi i naravno da radim sporedne zadatke. Tek sam "povalio" Yennefer 😀
Raziel Mora idiot ući u ovu temu, kliknuti na neki soundtrack koji će mu probudit nostalgiju, i staviti opet igru da se skida. Kao da mi već nije dovoljno par stotina sati na godišnjem nivou. Ne možeš se nikako zasititi igre.
solidmerlin Raziel Raziel Ne možeš se nikako zasititi igre. Ja sam mogao. Glavna igra mi je bila preduga, malo sam poludio, ne volim preduge igre, zato ocjena manje ali najbolji wRPG po meni.
virty prayer Baldurs Gate 3 nisam igrao, a razlog zašto ga još nisam kupio je borba na poteze. Takav način igre mi ne odgovara tj nikako da se "ufuram". Stavio sam ga na listu želja pa ću vjerojatno jednog dana kupit igru samo nikako da se odlučim 🙂
solidmerlin Legendary_Hero nisam, ne sviđa mi se. Osim Witcher 2, 3, Fallout 4, Fable 2 i 3 wRPG ne volim. Dakle, Elder Scrolls, Gothic, BD3, Diablo, Dragons Age, Dragon Dogma itd nije za mene.