Zar nije kao In Game timer sjeban tj. da pokazuje neka suluda vremena,pogtovo na PS4 kad staviš u rest mode?
Ja polako igram,a bogami i umirem. Ako se skupi šačica nekih monstera koji su level-dva iznad mog zna biti problema. Drowneri i Nekkeri me znaju nalemat dok kažeš keks ako uletim unutra bez pripreme i bez odvlačenja jednog po jednog.
I meni je igra jako teska. Poceo sam na broken bones i stalno umirao. Smanjio sam za jednu tezinu i opet mi je tesko.
Igram na Death March i nije mi tak jako teško,ali da ima teških situacija,bogami ima. Iako sam većinom ovladao combatom (skužio sam da je spamanje evade-a poprilično korisno),i dalje zna biti da sam malo neoprezan ili jednostavno igra malo zakašljuca na combat dijelu,i mrtav sam. Glavna pouka priče mi je bila da sejvam čim prođem neki malo važniji dio i rekao bih najvažnije,da ne uletavam u svaku borbu,pogotovo ako su neprijatelji viši level,makar i to ovisi o tipu neprijatelja. Ljude sredim bez problema ako su u rangu od 3-4 levela iznad mojeg,ali monsteri su druga priča. Njih obavezno ciljam da su maksimalno jedan level iznad mojeg. Gledam Quest izbornik i probam quest,makar igra kaže da sam preslab pa ako prođe prođe,ak ne vratim se poslije kad ojačam malo.
Ja polako igram,a bogami i umirem. Ako se skupi šačica nekih monstera koji su level-dva iznad mog zna biti problema. Drowneri i Nekkeri me znaju nalemat dok kažeš keks ako uletim unutra bez pripreme i bez odvlačenja jednog po jednog.
Axii Puppet skill :
Hvala na savjetu,kad skupim slijedeći Ability point,budem bacio oko na taj skill. Inače sam izbjegavao upgrejdati bilo koji sign osim Quen-a ali Axii je obavezan za recimo Alghoul monstere,što me iznenadilo.