Vidio već tweakove na Bugu jučer osim što se nisam sjetio za prerendered frames i Physx.
Inače koristim maximum performance, jedino threaded optimization mi je bio na auto(grafa mi je uvijek na 99% jer mi je i5 na 4.6GHz tako da je CPU nije kočio ionako).
E sad, prebacivanje Physxa na CPU pa stavljanje na high priority, kao i prerenderanje samo jednog frejma mi je izgleda debelo diglo FPS. sa 34 na Ultra bez Hairworksa u Oxenfurtu na 45-50 u Novigradu(koji je daleko zahtjevniji pogotovo sa NPC na Ultra)
I GFexperience streaming na off je izgleda pomogao. Uglavnom- win. hvala.
Inače, kome treba love(a kome ne treba) nek se tik prije odlaska u Novigrad nakrca sa svim armorima i malo vrijednijim oružjima koje može ponijeti,
blacksmith na fish marketu odlično plaća za sve. imao sam nekoliko magic-relic medium i heavy armora i idu za nekih 200-400 crowna. također, par herbalista u Novigradu ima odlične dekokšne za wraithove i crit chance.
Anyway, igra je masterpiece. toliko toga za uraditi, a što je najbolje ne tjera te da grajndaš za loot i XP kao ostala smeća od RPGa kojima je jedini izazov nabiti što veći level a da ti prije ne dopizdi.
Pored super razrađenih main questova najviše me oduševljava količina side questova, contracta i exploranje markera,
I gwent. Kad mi se zagrije grafa igram gwent na 200 FPS lol.
Igrao sam daleko lošije standalone igre tog tipa za koje naplaćuju 5-10$.
Samo se nadam kad završim igru da će izbaciti Arenu opet.