Skinuo sam igru...prvi RPG kojeg sam zaigrao a mozda ga necu odigrati jer se osjecam izgubljeno i o witcher serijalu neznam nista..o igri mogu rec samo jedno-znaci, najljepsa i najnaprednija igra koja postoji...jednostavno ne kuzim vase postove u kojima je premalo odusevljenja i pohvala za ovo savrsenstvo..meni je ovo kao neki simulator prirode i zivog svijeta..prosao sam uvod,ignorirao sam prvi quest,nisam znao kud bi i sta bi..stisnuo sam tipku da konj prati put i nek me odvede di cesta vodi..u prvom zastajanju da uzmem zraka od odusevljenja bio sam napadnut..vidim divljac bjezi,savija se trava i nesto dolazi..sa odusevljenjem sam cekao sta ce se pojavit ali bili su samo vukovi..posamarao sam ih ko pravi i odusevio se raznolikoscu pokreta i mogucnosti u borbi i sta sve mogu izvest ..krenuo sam dalje na svom konju i ubrzo naletio na neke gobline..nisam znao sta ocekivat od njih,zastao sam i onda mi se pojavio horse fear i taj mali detaljcic me tako impresionirao da sam odlucio udovoljit konju i dao sam "gas" dok se nije umorio...onda sam nastavio pjeske i nasao se u sumi po noci gdje su me napali neki jos manji goblini..ko neka djeca..tek kad sam njih posamarao sa stilom ko pravi kita mi se ukrutila i odlucio sam da zelim igrat igru..platit chonetu ako treba nek mi pred spavanje prica o witcheru i geraltu..i da mi objasni sve o igri i kako se igra..