Evo ubio oko na 3 sata, otpratio curu na posao i nastavljam igrat.
Ja još nisam vidio ovako živ i uvjerljiv svijet! Šta su ovi luđaci stvorili to je nevjerojatno! Sve izgleda tako dobro i realno da je to nemoguće.
I istina je da npcovi stvaraju dojam da žive svoj život neovisno o vama. Primjerice ono prvo selo na koje naiđeš sa Vesemirom, djeca su preplašena, samo jedan klinac trči okolo i nešto se igra, stariji ili tuguju za mrtvima, plaču, žene bez riječi stoje i gledaju razrušene kuće i svoje mrtve. Čak su i 2 vuka napala jednu curicu, mama je pokušala nešto kao pomoći trčeći za njom, dok su ostali vrištali i držali se za glavu. Naravno da sam pomogao
Facijalne animacije i emocije su i više nego dovoljne za ovakav tip igre, vidjet ćete. Može se vrlo lako prepoznati veselje, zabrinutost, strah ili tuga.
Naracija i dijalozi isto odrađeni vrhunski, jedino na početku onaj tutorial sa Vesemirom je malo zbugan, kada usred njegovih uputa on počne borbu i prekine sam sebe. I vidio sam još jedan mali bug kad mi se jedan peasant stvorio pored mene.
Combat je odličan! Nisam očekivao ovako nešto. Geraltove kretnje nisu kao dojam sa videa. Znači ima neku svoju težinu kada se gurne analog gljiva, neki delay postoji priije nego što krene i stvara se osjećaj težine njegovog tijela, kao i sa Rocheom.
Možete parry radit, counter iz parrya s nogom ili ramenom, imate dodge i roll za defense, imate light i strong attack, finishing moves, bombe, signs, crossbow, potione, quick HP regen kroz quick slot, ma divota s obzirom na dvojku! Stvarno treba malo da pohvatam na gamepad, ali sva sreća pa neki dan završio Dark Souls i "ostalo u prstima"!
Zvukovi fantastični, od glasova, opreme, okoliša, zvijeri...
Grafika nešto najljepše što sam vidio u open worldu, ali i općenito, vjerujte mi. One pizdarije oko downgradea, medium, high, ultra... sve pada u vodu kada VI pokrenete igru, kada VI počnete igrati i iskusite svijet. Jednostavno previše je toga na ekranu da bi brojao koliko trave ima desno od Rocheove zadnje noge ili ispred u udaljenom napuštenom keepu...
Još samo ako nekog zanima igram sve na ultra osim foliage visibility na high, grass density na high i bez AA, blura, motion blura, chromatica na 45-55fpsa sa UKLJUČENIM HBAO+.
I ako uključim Hairworks (koji izgleda nevjerojatno) onda mogu igrat sa lockom na 30fpsa uz padove do 28 kad je puno fur NPCova.
Evo fura kako izgleda na vuku: