foggy Evo ja sam za vikend malo bolje isprobao igru.
S tehničke strane super napravljeno za konzole, performance mode radi u 99% slučajeva na 60fps-a. Ovih 1% ostavljam za framedropove koji padnu kroz pola sekunde doslovno na nulu tipa kada završiš quest pa ti doda xp. Koliko se sjecam to se dešavalo i na pc-u tako da ne mogu reci da je bug. Prije bi rekao nespretno programirano ili loše riješeno na kraju krajeva.Crasheva ili nekih vecih bugova na ps5 nisam vidio.
Ray tracing mode nisam ni probao jer me ne zanima 30 fpsa u 2022. barem ne u bržim igrama. Možda da igram šah.
Što se same grafike tiče kao što su dečki ranije naveli to su ultra detalji pc verzije iz 2015 sa nekim modifikacijama. Lijepo izgleda za igru staru 7 godina ali nije to next gen. Ne punokrvni.
Što se same igre tiče nema se tu šta puno pisati…jedna od najboljih ako ne i najbolja action role playing igra. No moram napomenuti da godine starosti čine svoje. Kretanje glavnog lika je meh, kretanje konjem ponekad frustrirajuće i danas igre imaju to daleko bolje riješeno.
Questanje koliko god bilo različito i trudi se imati stalno novitete može dosaditi, jer se ipak radi o igri od 100-200+ sati. Iskreno nisam još igrao igru koja mi nakon 70-80 sati vec nije barem malo dosadila. Dakle radi se o jako dugoj igri. Čak ako i rushate i želite završit core igru i obje ekspanzije bit ce tu puno radnih sati.
Combat za mnoge možda i najveca mana igre, i nije neka sreca, ali ga sve ostalo spašava. Ali ono može proci.
Dakle priča, raznolikost misija, puno sadržaja, glazba, atmosfera i izgled lokacija, čudovišta…ma sve je više manje top.
Obavezna lektira za sve tko nije igrao..a za ove koji su vec igrali je jednostavno..igru znate..poboljsana je grafika i to je to..
BTW foggy ako te zanima platina…gledao sam na preskoke trofeje..bome ima posla 😃