Počeo sam ovo bio igrati na ps4, ali brzo odustao. Sad kad sam malo sredio pc (r5 1600 + 1080 8gb) probao opet i sad mi se jako svidjela. Previše sam prije igrao pes/fifa pa mi je ovo bilo preteško. Dobro, nije ni sada lako, ali trudim se puno više i što je najvažnije uživam u igri. Imam nekad osjećaj kao da pratim seriju ili neki film. E, sad imam jedno pitanje...
Ono sakupljanje svega i svačega, je li to baš utječe na to da se igra dalje ili? Ja ono ništa ne kužim. Taj inverter i dr. Može li se kako odigrati igra do kraja sa minimum korištenja svega toga? Šta ću, ne kontam i gotovo ? Samo na početku onaj zmaj koliko sam imao problema dok sam skontao kako izvući mač, pa ga jedva nekako ubio ? Igra je extra, baš mi bude žao što ne shvaćam malo bolje sve to(u dosta igri), ali ajde guram nekako. Sad mi je i drago da je nikako nisam odigrao jer imam sada šta igrati. Ako može tko napisati šta mi je najbitnije da obratim pažnju i bez čega se ne može što se tiče tih sakupljanja/prodaja/zamjena šta već? ?