Ovo za Yen se "znalo" već mjesec i pol - bio je rumor na netu i redditu od istog izvora koji je potvrdio Henrya za Geralta prije sluzbene najave. Uglavnom slazem se s vama (i s ljudima generalno online). Ženska ima 21/22 god, a izgleda jedva punoljetno, barem na ovoj slici ^^. Ajd ovdje izgleda malo starije Mislim Yen je u knjigama opisana ko zenska s figurom djevojke u 20-ima, al ova jednostavno izgleda nevino u licu, a Yen je sve samo ne to, pogotovo u knjigama. Definitivno ne dovoljno staro za mother figure za Ciri. Također su ocito bili pripremljeni za to -> https://www.reddit.com/r/witcher/comments/9n29va/anya_chalotra_actress_for_yennefer_in_the_netflix/Iskreno, za ove dolje ne znam koji su, a Yen je promašaj.Di je Triss? Triss ti nema bas tak puno u knjigama. Glavni i najvažniji likovi su Geralt, Ciri i Yen. Također bit ce puno likova (od kojih neki imaju brutalne price, neki od ovih na slici) kojih uopce nema u igrama.Mene zanima tko ce biti najvažniji sporedni lik sage - Jaskier.Za neupucene, Jaskier je originalno poljsko ime za Dandeliona. Mislim da su rekli da ce se u seriji tako zvati, a ne Dandelion.Edit:Morali su nekog blackwashat. Ajde bolje Fringilla nego Ciri.