viper89 Da, tako su meni prestali bacat karte reko nesto se zbuggalo sigurno, a zapravo ostala jos jedna karta koja se moze kupit kod jednog NPCa. Treba pazit na missable karte i to je to.
wolf Sve missable san pokupija, ostali su mi oni skimmisheri i to je to...svi randomDakle sta se dogodilo gledan po internetj da triba oslobodit person in distress i sa njima odigrat..oslobodin ih ja i baci mi materijal...a u k...
viper89 Da iskoristim Uncharted quote - "Greatness from small beginnings"Istu poziciju sam pokusao uhvatit
chono7 Jebote kroz sliku osjetim atmosferu jedinice! Ni trojka nije daleko, onda ambijentalna glazba Kaer Morhena.. uf kakvi genijalci!
Fico Fascinantno koliko je gaming industrija napredovala u manje od 10 godina. I koliko je jedan studio uspio razviti.CDPR u <3
viper89 Jedinica se odlicno drzi, jbt samo dok sam opet cuo main theme u meniju. Samar atmosfere hahahttps://youtu.be/SIuh8F_RROg
milicevic87 Kako pribacit screen sa PS4 storagea na forum ... Upravo je pala platina.Upload na facebook, pa copy/paste linka slike u